2017年12月11日

70-764試験取得のために勉強をしているのですが、独学でも合格できますか?

70-764試験取得のために勉強をしているのですが、独学でも合格できますか?
PassexamのMCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764問題集と同じ問題が出るので、完璧にしておくことをおすすめします。
PassexamだけではカバーできたMCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764問題が出ることもあるので、きっと試験に合格できます。
70-764の受験料は21103円ので、もし、不合格の場合、大量の時間とお金をかかります。だから、Passexamの70-764問題集の使用は不可欠です。
弊社のMCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764学習資料は、試験の内容とは関係なく開発されています。

MCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764受験体験記には、下記のとおりです

Passexamを繰り返しやったこともあって、合格することができました。

70-764試験概要:

試験名称:SQLデータベースインフラストラクチャの運用
配信開始: 2016 年 10 月 18 日
言語: 英語
対象者:IT プロフェッショナル
テクノロジ: SQL Server
対応資格: MCP、MCSA
受験料:¥21,103.00 JPY

MCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764試験は、インストール タスク、メンテナンス タスク、および構成タスクを実行するデータベース プロフェッショナルを対象としています。その他の業務として、データベース システムのセットアップ、それらのシステムが効率的に動作するかどうかの確認、定期的な保存やバックアップ、許可されていないデータ アクセスからのセキュリティ保護などが挙げられます。

70-764試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

データ アクセスと監査の構成 (20 ~ 25%)
データベースのバックアップと復元の管理 (20 ~ 25%)
SQL Server インスタンスの管理と監視 (35 ~ 40%)
High Availability and Disaster Recovery の管理 (20 ~ 25%)

真実の70-764試験と同じ、弊社のMCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764問題集から9割ぐらいに出題されます。
MCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764テスト範囲が決まっている定期テストですから、勉強時間をしっかりとれれば誰でもある程度の点数は取れます。
真実のMCSA: SQL 2016 Database Administration 認定70-764試験環境と同じのソフト版は最も的中率が高い問題集を提供し、受験者のために、試験環境を適応することができます。
受験者は70-764問題と答えを理解しただけで、お客様のレベルが高くなります。

1.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.You need to configure a Microsoft SQL Server instance to ensure that a user named Mail1 can send mail by using Database Mail.Solution: You add the DatabaseMailUserRole to Mail1 in the tempdb database.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: B

2.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.You need to configure a Microsoft SQL Server instance to ensure that a user named Mail1 can send mail by using Database Mail.Solution: You add the DatabaseMailUserRole to Mail1 in the msdb database.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: A

3.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.You need to configure a Microsoft SQL Server instance to ensure that a user named Mail1 can send mail by using Database Mail.Solution: You add the DatabaseMailUserRole to Mail1 in the master database.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: B

4.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.A company has a server that runs Microsoft SQL Server 2016 Web edition. The server has a default instance that hosts a database named DB1.You need to ensure that you can perform auditing at the database level for DB1.Solution: You migrate DB1 to the default instance on a server that runs Microsoft SQL Server 2016 Standard edition.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: B

5.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.A company has a server that runs Microsoft SQL Server 2016 Web edition. The server has a default instance that hosts a database named DB1.You need to ensure that you can perform auditing at the database level for DB1.Solution: You migrate DB1 to a named instance on a server that runs Microsoft SQL Server 2016 Enterprise edition.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: A

6.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.A company has a server that runs Microsoft SQL Server 2016 Web edition. The server has a default instance that hosts a database named DB1.You need to ensure that you can perform auditing at the database level for DB1.Solution: You migrate DB1 to a named instance on a server than runs Microsoft SQL Server 2016 Standard edition.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: B

7.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.A company has an on-premises Microsoft SQL Server environment and Microsoft Azure SQL Database instances. The environment hosts several customer databases.One customer reports that their database is not responding as quickly as the service level agreements dictate. You observe that the database is fragmented.You need to optimize query performance.Solution: You reorganize all indexes.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: A

8.Note: This question is part of a series of questions that present the same scenario. Each question in the series contains a unique solution that might meet the stated goals. Some question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.After you answer a question in this sections, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear in the review screen.A company has an on-premises Microsoft SQL Server environment and Microsoft Azure SQL Database instances. The environment hosts several customer databases.One customer reports that their database is not responding as quickly as the service level agreements dictate. You observe that the database is fragmented.You need to optimize query performance.Solution: You rebuild all indexes.Does the solution meet the goal?
A. Yes
B. No
Answer: A




posted by 猫さん at 16:30| Comment(0) | Microsoft | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

300-180学習材料、300-180問題集、300-180参考書、300-180受験体験記、300-180試験合格

CCNP Data Center 試験は2017年1月17日に全面改訂されました。
CCNP Data Center 認定の取得を目指す受験者は、2017年7月3日まで、300-180 DCIT または 642-035 DCUCT または 642-035 DCUCT から、受験する試験を選択できます。
300-180試験合格を目指すのであれば、PassexamのCCNP Data Center資格300-180学習材料を解くだけでもできるかもしれません。
PassexamのCCNP Data Center資格300-180問題集を使用すると、ほとんど受験する人は3日ぐらい專門の知識を勉強することができます。
弊社のCCNP Data Center資格300-180参考書を使用すると、貴重な時間を節約するだけでなく、試験に参加するために使いやすさで感じさせます。
もし、300-180試験に準備するときに良いツールを使えば、多くの時間を節約することができるだけでなく、楽にCCNP Data Center資格300-180試験に合格する保障を手にすることもできます。

CCNP Data Center資格300-180受験体験記には、下記のとおりです

1.独学、実機経験なしでも、Passexamだけで、十分合格することができます。

2.難易度はPassexamよりも問題が多かったでした。

300-180 Troubleshooting Cisco Data Center Infrastructure(DCIT)試験は、CCNP Data Center 認定に関連する試験の 1 つです。
CCNP Data Center資格300-180試験では、シスコのデータセンター インフラストラクチャのトラブルシューティングに関する知識が問われます。
CCNP Data Center資格300-180試験には、データ ネットワーク プロトコル、ネットワークの仮想化と自動化、アプリケーション セントリック インフラストラクチャ(ACI)、ストレージ、コンピューティング プラットフォーム、管理と運用が含まれます。

Troubleshooting Cisco Data Center Infrastructure (DCIT) の概要:

642-998 DCUCD 試験および 642-996 DCUFD 試験は 300-180 DCIT 試験に変更されています。
データセンター インフラストラクチャに取り組む IT プロフェッショナルには、ユニファイド コンピューティングとユニファイド ファブリックの双方を含め、テクノロジー、スキル、製品についての知識をさらに幅広く習得することが、ますます必要になっています。
更新された試験ドメインのカテゴリは、Cisco CCNP? Data Center、CCIE? Data Center および他のシスコ認定に沿ったものになっています。

CCNP Data Center資格300-180試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

1.0 データ ネットワーク プロトコルのトラブルシューティング  26%
2.0 ネットワークの仮想化と自動化のトラブルシューティング  13%
3.0 アプリケーション セントリックインフラストラクチャのトラブルシューティング  13%
4.0 データセンター ストレージのトラブルシューティング  17%
5.0 データセンター コンピューティングプラットフォームのトラブルシューティング  21%
6.0 データセンター管理と運用のトラブルシューティング  10%

弊社のCCNP Data Center資格300-180参考書はいつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。電車での勉強に最適なデバイスです。
弊社のCCNP Data Center資格300-180問題集を使用すると、短期間でも習得することができます。
PassexamのCCNP Data Center資格300-180試験対策は独学でもほとんどの分野は理解することが可能です。
弊社のCCNP Data Center資格300-180テキストを使用すると、受験料も高いだけに気持ち的には楽に受けられます。

1.Topic 1, Questions Set 1

A customer is trying to boot an operating system that is installed on the eUSB on a Cisco UCS B-Series blade server; however, the boot fails.
What is the cause of this failure?
A. The local disk must be the first device in the boot order.
B. eUSB is not a supported boot device.
C. eUSB support is available only on the Cisco UCS C-Series rack server.
D. eUSB is not the first device in the boot order for the server.
Answer: D

2.A customer is troubleshooting degraded DIMM errors on a Cisco UCS blade server and would like to reset the BMC.
What is the correct command sequence to reset the BMC?
A. UCS1-A# server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
B. UCS1-A# server scope
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
C. UCS1-A# scope server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
D. UCS1-A# scope server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
Answer: C

3.Which commands can you enter to see if a component in the Cisco UCS domain generated a core file?
A. 6100-A# scope monitoring
6100-A /monitoring # scope sysdebug
6100-A /monitoring/sysdebug # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
B. 6100-A# scope sysdebug
6100-A /sysdebug # scope monitoring
6100-A /sysdebug/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
C. 6100-A# scope system
6100-A /system # scope monitoring
6100-A /system/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
D. 6100-A# scope cores
6100-A /cores # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
E. 6100-A# scope logging
6100-A /logging # scope monitoring
6100-A /logging/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
Answer: A

4.Which four tech support files can you create with the Cisco UCS Manager that you can submit to Cisco TAC for support? (Choose four.)
A. UCSM
B. disk LUNs
C. fabric extender
D. memory
E. rack server
F. chassis
G. server cache
Answer: A, C, E, F

5.Which protocols can be used to send to Cisco TAC (Technical Assistance Center) the show tech-support command output information about the Cisco UCS domain? (Choose two.)
A. TFTP
B. FTP
C. SCP
D. Telnet
E. SecureTelnet
Answer: B, C

6.The Cisco UCS Manager displays FSM information for which four of these? (Choose four.)
A. which FSM task is being executed
B. the current state of an FSM task
C. the status of the previous FSM task
D. any error codes returned while processing
E. all completed FSM tasks
F. multiple FSM tasks that completed over multiple tries
G. multiple FSM tasks that failed
Answer: A, B, C, D

7.How will the Cisco UCS Manager react when all of the FSM tasks fail?
A. retries for 60 seconds
B. raises faults and alarms
C. restarts from the previous known good task
D. sends an NOC SNMP trap email
Answer: B

8.What should you do when you see faults during the initial setup and discovery process?
A. Take note and address the faults.
B. You can safely ignore these faults.
C. Log them and try to address the first one.
D. Reboot until the error messages go away.
Answer: B




posted by 猫さん at 16:27| Comment(0) | Cisco | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年12月09日

210-451認定試験、210-451テキスト、210-451試験教材、210-451受験体験記

早くに210-451試験を合格したいでしょうか?
一般的に、210-451認定試験は、受験者の関連するIT専門的な知識と経験をテストするために使用され、それが簡単にパス、これらの試験ではありません。

210-451学習資料:

Passexamの210-451テキストを通して、お客様の時間と精力を節約でき、認証試験の知識を得ることができます。
Passexamの210-451(Understanding Cisco Cloud Fundamentals)練習問題集は最新な試験に基づいて、よく更新されて、お客様のために気楽に、一発に210-451試験を合格することを提供します。
最も高効率な210-451問題集は、きっと良いツールを利用することです。
弊社のCisco CCNA Cloud認定210-451試験教材を使用すると、試験のためのより良い準備を取ることができます。
Cisco CCNA Cloud認定210-451参考書は演習試験非常に人気が合格に役立つことができます。

Cisco CCNA Cloud認定210-451受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamは素晴らしい。学習管理がしやすかった

2.
【試験コード】
210-451

【取得点】
896点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1週間

【出題形式 】
単一選択,複数選択,リスト選択(単一),リスト選択(複数),ドラッグ&ドロップ,クリックマップ(画面上をクリックする),シミュレーション(コマンド入力)

【試験時間】
90分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexamの問題集

【試験の感想】
試験の内容はPassexamなどの受験記に記載されている通りだと思います。

210-451試験概要:

210-451試験はクラウド エンジニア、クラウド管理者、ネットワーク エンジニアを対象とし、業務に焦点をあてた認定およびトレーニング プログラムです。
210-451(Understanding Cisco Cloud Fundamentals)は、試験時間 90分、試験数 55 - 65 問、試験言語 英語のCisco CCNA Cloud認定資格に関連する試験です。
210-451試験では、シスコ クラウド ソリューションの知識が評価されます。

210-451出題項目:

1.0 クラウドの特性およびモデル  14%
2.0 クラウドの導入  16%
3.0 クラウド コンピューティングの基礎知識  24%
4.0 クラウド ネットワーキングの基礎知識  22%
5.0 クラウド ストレージの基礎知識  24%

Passexamは良い適切なCisco CCNA Cloud認定210-451参考書を選択して、認定試験に参加するのは初めてである受験者のために非常に必要です。
Passexamの210-451(Understanding Cisco Cloud Fundamentals)試験材料を勉強したら、エンドツーエンドのクラウドと Intercloud に唯一対応しているシスコの知識を学ぶことができます。
Cisco CCNA Cloud認定210-451無料サンプルを見たいでしょうか?

1.Which description of the elasticity of a Cloud-based infrastructure is true?
A. provides dynamic on-demand provisioning of services in near real time
B. enables sharing of resources and costs across a large pool of users
C. multisite architecture to reduce impact from outages in any one site
D. provides a security posture that is manageable from a single point of control
Answer: A

2.Which characteristic is an inoperative attribute of a private Cloud deployment?
A. self service and on demand
B. shared by many companies
C. highly scalable
D. metered for reporting or billing purposes
Answer: B

3.Which option is one essential characteristic of Cloud computing?
A. It must use virtualization.
B. It must provide load balancing services.
C. It must provide on-demand self service.
D. It must run on open source software.
Answer: C

4.What are the five specific characteristics common to the Cloud environments?
A. on-demand usage, ubiquitous access, multi-tenancy, measured usage, resiliency
B. on-demand usage, ubiquitous access, tiered-tenancy, measured usage, resiliency
C. on-demand usage, autonomous access, multi-tenancy, measured usage, resiliency
D. dynamic usage, ubiquitous access, multi-tenancy, measured usage, resiliency
Answer: A

5.Which best describes a SaaS Cloud model?
A. infrastructure that presents the user with an operating system allowing programming language execution environment for testing database and web servers
B. infrastructure that virtualizes server functions on a hypervisor
C. infrastructure that provides elastic storage and computing resources
D. a platform that provides access to application software or database resources
Answer: D

6.IaaS is an acronym for what type of Cloud?
A. Instances as a Service
B. Infrastructure as a Service
C. Internet as a Service
D. Images as a Service
Answer: B

7.Which Cloud service model is appropriate for a physical data center move to the Cloud?
A. Infrastructure as a Service
B. Platform as a Service
C. Compute as a Service
D. Software as a Service
Answer: A

8.Which statement defines Cloud Service Models?
A. infrastructure as a service, software as a service, platform as a service
B. internet as a service, software as a service, platform as a service
C. infrastructure as a service, big data as a service, platform as a service
D. infrastructure as a service, software as a service, grid as a service
Answer: A

9.Which best describes a Cloud deployment model that relies on interoperability between Cloud providers?
A. Hybrid Cloud
B. Multi-Cloud
C. InterCloud
D. Community Cloud
Answer: C

10.Which three options are considered Cloud deployment models? (Choose three.)
A. Public Cloud
B. Hybrid Cloud
C. Open Cloud
D. Private Cloud
E. Stack Cloud
F. Distributed Cloud
Answer: A,B,D




posted by 猫さん at 12:10| Comment(0) | Cisco | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする