2017年01月31日

300-085トレーニング資料を選びたいのなら、Passexamは最高の選択です

300-085認定試験を受験する気があるのですか。
300-085は中級者向け試験です。
300-085トレーニング資料を選びたいのなら、Passexamは最高の選択です。
300-085試験は有効な CCNA Voice、CCNA Video、または CCNA Collaboration 認定、またはいずれかの Cisco CCIE 認定が認定条件となります。
Passexamの300-085問題集を繰り返すことで、知識を把握して試験に合格することができます。
300-085試験に合格したい受験者のために最大の成功率を持っています。
弊社の300-085参考書は認定試験に合格できるための最良の選択で、認定試験に楽に受かる最高の保障です。
「Implementing Cisco Collaboration Application v1.0」 ( CAPPS) 300-085は試験時間:75分、試験数:55-65問のCCNP Collaboration認定資格に関連する試験です。
CCNP Collaboration 300-085認定試験は音声メッセージング導入シナリオ、Cisco Unified IM and Presence 機能、Cisco Jabber の実装に関する内容が出題されます。
300-085試験はCisco Prime Collaboration 機能と、Cisco Unified Collaboration ソリューションにおける Cisco TelePresence Management Suite の役割についても出題されます。
弊社のCCNP Collaboration 300-085問題集はあなたを一回で試験に合格させるだけでなく、300-085(Implementing Cisco Collaboration Application v1.0)認定試験に関連する多くの知識を勉強させることもできます。
最も良いCCNP Collaboration 300-085トレーニング資料を見つけたのです。
CCNP Collaboration 300-085試験材料はこの分野の専門家によって作り上げ、一番適当な価格で提供します。
CCNP Collaboration 300-085試験内容を暗記してください。
1.Which three functions are executed using the Cisco TMS? (Choose three.)
A. endpoint system upgrades
B. edit call control
C. manage phone books
D. provision Jabber Instant Messaging
E. create voicemail account
F. create new conference
Answer: A,C,F

2.Which Cisco TMS extension integrates Cisco TMS with IBM Lotus Domino Server 7.0.x, 8.0.x, 8.5.x?
A. TMSXE
B. TMSXN
C. TMSBA
D. TMSPE
Answer: B

3.In Cisco TMS, the conference control center shows event logs in instance basis.
Which two prefixes does the event log use to identify changes to series of single instances? (Choose
two.)
A. Conference
B. Instance
C. Error
D. Information
E. Event
Answer: A,B

4.Which three functionalities can be performed by Cisco TMS? (Choose three.)
A. create conferences
B. provide routing for the video media streams
C. integrate with Cisco Unified Communications Manager through a SIP trunk
D. monitor the system status of video endpoints and their logs
E. run reports based on endpoint utilization
F. perform bandwidth management for endpoints based on inter and intra location settings
G. perform call routing decision for destinations that are not registered or local to the VCS
Answer: A,D,E

5.Where do you navigate to within Cisco TMS to place a call?
A. Systems > Navigator > Endpoint > Call Status
B. Systems > Monitoring > Endpoint > Place Call
C. Endpoint > Navigator > Call Status
D. Booking > List Conferences > Place Call
E. Systems > Navigator > Manage Dial Plan > Place Call
F. Systems > Navigator > Provisioning > Place Call
Answer: A


posted by 猫さん at 00:00| Comment(0) | Cisco | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年01月30日

MCSD:Windows 10認定70-354問題集

マイクロソフトが今の自分にとって最適な資格です。
70-354試験の受験者は、MCSD:Windows 10認定を取得している必要があります。
MCSD:Windows 10認定70-354は受験者がユニバーサル Windows プラットフォーム アプリの開発の計画と、説得力のあるユーザー エクスペリエンスの設計と実装についての知識とスキルを有していることを検証します。
PassexamのMCSD:Windows 10認定70-354問題集は試験に合格するためにあなたを助けることができるようになります。
真実のMCSD:Windows 10認定70-354(Universal Windows Platform – App Architecture and UX/UI (beta) )試験と同じの出題内容で、受験者は気楽に試験に合格することができます。
70-354出題内容:
モバイル基幹業務 (LOB) アプリの設計仕様の作成
アプリケーション ライフサイクル管理プロセスの実装
ウィンドウ化、アダプティブ レイアウト、アプリ内ナビゲーションなどをサポートする LOB アプリの開発
ユーザー入力とユーザー操作をサポートする LOB アプリの開発
LOB アプリのテストと展開
MCSD:Windows 10認定70-354試験の受験者には、ユーザー エクスペリエンスに重点を置いたエンタープライズ LOB アプリの設計と実装について、1 年以上の経験が必要です。また、C# と XAML を使用した開発について、最低でも 1 ~ 2 年の経験が必要です。
MCSD:Windows 10認定70-354受験記は以下のとおりです
【試験コード】
70-354

【受験日】
2016/06/24

【合格点】
700点

【取得点】
899点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1ヶ月

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexam問題集のみ

【学習方法】


【試験の感想】
70-354が無事で合格しました。ほぼ出題されました。ありがとうございました。

高効率なMCSD:Windows 10認定70-354受験対策を使用すると、きっと良いツールを利用することです。
最も正確なMCSD:Windows 10認定70-354(Universal Windows Platform – App Architecture and UX/UI (beta) )練習問題集を使用すれば、あなたがより良い知識を身につけることに助けになれます。
最新版の70-354参考書には問題と解答を全部含まれています。

1.You need to recommend which repository must be used for the REST service.
What should you recommend?
A. Team Foundation version control with Visual Studio Online
B. Microsoft Azure virtual machines with Team Foundation version control
C. Microsoft Azure Blob storage
D. GitHub
Answer: A

2.You need to recommend a solution to monitor App1.
What should you include in the recommendation?
A. the Output window in Visual Studio
B. Windows Performance Monitor
C. Resource View in Visual Studio
D. Class View in Visual Studio
Answer: B

3.You need to recommend a solution to ensure that the Ul adapts to different devices.
What is the best recommendation to achieve the goal? More than one answer choice may achieve the
goal. Select the BEST answer.
A. Create a single project and use VisualState.
B. Create a project for the phones, a project for the tablets, and a project for the laptops.
C. Create a single project and use a responsive .ess file.
D. Create a single project and use the LESS CSS preprocessor.
Answer: A
5.You need to recommend a source control solution for the development of Appl.
What should you recommend?
A. Microsoft Azure virtual machines with Team Foundation version control
B. GitHub
C. Team Foundation version control with Visual Studio Online
D. Microsoft Azure Blob storage
Answer: B

posted by 猫さん at 00:00| Comment(0) | Microsoft | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年01月29日

300-360試験からの緊張感を解消することができ、あなたは最大のメリットを取得できます

2016 年9月21日まで、CCNP Wireless認定取得希望者は、既存の試験と新しい試験のいずれかを選択して受験することも、既存の試験と新しい試験を任意の組み合わせで受験することもできます。
CCNP Wireless認定のトレーニングと試験は構成が変更され、認定トレーニング コース全体に対してコンテンツが再配分されています。その結果、新しいトレーニングが作成され、バージョン 1 から始まる新しいコース名と略称が使用されています。
300-360試験の受験者は、CCNP Wireless認定を取得している必要があります。
CCNP Wireless認定300-360試験からの緊張感を解消することができ、あなたは最大のメリットを取得できます。受験者に正確かつ総合的なPassexamのCCNP Wireless認定300-360問題集を与えて、巨大なIT業界のエリートチームを持っています。
CCNP Wireless認定300-360試験の目的の詳細は以下のとおりです:
試験番号:300-360 WIDESIGN
試験名称:Designing Cisco Wireless Enterprise Networks
関連資格:CCNP Wireless
試験時間:90 分
試験数:60 - 70 問
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE
300-360 WIDESIGN試験では、顧客とアプリケーションの要件の特定、予測ワイヤレス設計原則の適用、エンタープライズ ワイヤレス ネットワークの設計および最適化に必要なサイト調査の実施に関する知識が問われます。
CCNP Wireless認定300-360勉強材料を選択すると、PassexamはすべてのIT分野で高い権限を持っています。真実の300-360 WIDESIGN試験と同じので、選択問題(択一問題)、選択問題(複数回答)、ドラッグドロップ、穴埋め問題、ルータのシミュレーション、試験アップレット、シムレットなどの試験タイプを含まれてます。
弊社のCCNP Wireless認定300-360練習問題集は試験センターによって、WLAN インストールに関連する顧客要件を取得する、WLAN 導入に関連する施設のタイプと制約事項を特定する、WLAN の予測設計、導入後のサイト調査、導入後のサイト調査、ワイヤレス ネットワークのインフラストラクチャを設計する、リアルタイム アプリケーション用のワイヤレス アーキテクチャを説明し、設計するなどの試験内容を習得でき、よく更新し、300-360 WIDESIGN無料サンプルを利用して、もっと自信を持って認定合格になります。
1.A Cisco 7925 phone at a client’s location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet
capture, sees that the phone receives an IP, and downloads the proper configuration file from TFTP
successfully.
What type of messages should the phone be sending at this point?
A. H.245
B. H.323
C. MCGP
D. SCCP
Answer: D

2.After the completion of a site survey with Ekahau Site Survey tool, using the default color palette, it is
noted that multiple areas are shown as white on the heat map when viewing 5 GHz signal strength data.
What does this indicate about the signal strength?
A. The area is below the minimum threshold configured on the tool.
B. The area is below the detectable level and indicates no RF signal.
C. The area is below -100 dBm at coverage cell edge.
D. The area is below -67 dBm at coverage cell edge.
Answer: B
3.An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells.
Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?
A. Local or National Building Code
B. IEEE
C. BICSI TDMM
D. Cisco Hardware Installation Guide
Answer: A

4.An engineer is performing a predictive wireless design for a medical treatment environment, which
requires data and voice services.
Which of the following is a requirement for the design?
A. overlapping -72 dBm coverage from two access points
B. overlapping -67 dBm coverage from two access points
C. continuous -67 dBm coverage from one access point
D. continuous -72 dBm coverage from one access point
Answer: C

5.A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters.
Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)
A. Use APs with external antennas.
B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.
C. Use APs with built-in antennas.
D. Use a battery pack to power APs.
E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.
F. Use APs with directional antennas.
Answer: C,D,E


posted by 猫さん at 00:00| Comment(0) | Cisco | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする