2018年01月24日

2V0-731試験勉強、2V0-731問題集、2V0-731参考書、2V0-731受験体験記、2V0-731学習材料

VCP7-CMA資格2V0-731試験勉強だけでなく実務経験の豊富な講師を頼むこともできるので、現場での実践的な指導まで受けることができます。
短期間で効率的にVCP7-CMA資格2V0-731に合格できる独学勉強法を紹介します。
知識ゼロ又は未経験者は2V0-731試験を合格したかったら、PassexamのVCP7-CMA資格2V0-731問題集は不可欠なものです。
弊社のVCP7-CMA資格2V0-731参考書の使用はもっと早く2V0-731試験に合格することができます。
弊社のVCP7-CMA資格2V0-731学習材料を使えば、3日で合格できます。
弊社のVCP7-CMA資格2V0-731勉強資料の理解ができていれば解けるものや、持っている知識で解ける問題で高得点に試験合格できます。

VCP7-CMA資格2V0-731受験体験記には、下記のとおりです

1.知識を身に付けることについては、Passexamで十分だったと思います

2.試験内容は、Passexamの問題集と同じだったと思います。

3.Passexamの2V0-731問題集とほぼ同じような問題も結構出題されました。

試験番号:2V0-731
試験名称:VMware Certified Professional 7 - Cloud Management and Automation Exam (VCP7-CMA)
所要時間(分):110
関連する認証:VCP7-CMA
質問数:85
試験製品:VCP7-CMA
合格点:300
推奨トレーニング:VMware vRealize Automation: Install, Configure, Manage [7.0]
検証済み:VMware vRealize Automation 7
試験価格:250米ドル
試験言語:英語
最初の利用可能なアポイントメント:2016年12月01日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2016年12月01日

VCP7-CMA資格2V0-731試験では、VMwarevRealize?環境のインストール、設定、および管理に関するスキルと能力がテストされます。

2V0-731出題内容の詳細は以下のとおりです

+セクション1:自動化青写真の作成と変更vRealize
+セクション2:テナントとビジネスグループの設定と管理
+セクション3:vRealizeオートメーションと関連コンポーネントのインストールと構成
+セクション4:vRealizeオートメーションカタログの設定と管理
+セクション5:ファブリックグループとエンドポイントの設定と管理
+セクション6:vRealizeオートメーション実装を拡張する

最新のVCP7-CMA資格2V0-731学習材料を使用すると、試験合格するだけならば出来ると思います。
9割くらいは弊社のVCP7-CMA資格2V0-731受験対策からの類似した問題です。
もし、VCP7-CMA資格2V0-731学習教材は問題があれば、或いは試験に不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。
最新の実際のVCP7-CMA資格2V0-731質問と回答を含んでいて、試験に関連する知識を全面的にカバーしていますから、試験を準備をしているあなたにとってきっと最高なヘルパーです。

1.In the vRealize Orchestrator client, where can an administrator view the workflow and repair validation errors?
A. Runtab in workflow editor
B. Validationtab in workflow editor
C. Workflowtab in workflow editor
D. Schematab in workflow editor
Answer: C

2.A user receives a submission page with a red exclamation when attempting to submit a request.
Which option best explains this behavior?
A. The approver has NOT approved the request.
B. The user exceeded the allowable resources for that request.
C. Actions have NOT been assigned to that item.
D. The user is NOT entitled to that resource.
Answer: B

3.Which two items are required for an administrator to successfully create a vSphere reservation? (Choose two.)
A. A reservation policy
B. A business group
C. A compute resource
D. A network profile
Answer: A,D

4.What specific action must an administrator take before deleting an approval policy?
A. Deprecate the policy
B. Unpublish the policy
C. Deactivate the policy
D. Decomission the policy
Answer: C

5.A compute resource in a fabric group has 100 GB of memory.
The following memory reservations were created from the compute resource:
Business Group A: 60 GB
Business Group B: 60 GB
What would be the expected result of this configuration?
A. Both business groups will compete for memory resources.
B. Both business groups will be guaranteed 50 GB of memory
C. Business group A will be guaranteed 60 GB of memory
D. The configuration will result in an error.
Answer: C

6.Which two options are supported for the laaS database in a minimal deployment of vRealize Automation? (Choose two.)
A. Microsoft SQLServer installed on the IaaS server
B. Microsoft SQL Server installed on an external server
C. PostgreSQL Server installed on an external server
D. PostgreSQL Server installed on an IaaS server
Answer: A,C

7.Which two statements are true when configuring redundant, high availability vRealize Automation proxy agents for one vCenter Endpoint? (Choose two.)
A. Agent names must be identical
B. Agent configurations must include different vSphere credentials.
C. Agent configurations must be identical.
D. Agent named must have the same root with the extension01and02.
Answer: A,C

8.The vRealize Orchestrator Server Configuration for XaaS activity needs to be pointed to an external server for all current and future tenants. The default server configuration is currently in use.
Which two options accomplish this task? (Choose two.)
A. Log into the default tenant as a system administrator.
B. Configure the external vRO connection under theInfrastructuretab.
C. Log into the default tenant as a tenant administrator.
D. Configure the external vRO connection under theAdministrationtab.
Answer: A,D

9.An external vRealize Orchestrator is being configured to automate items in vRealize Automation. The plug-in is installed, but an administrator is still unable to automate items in vRA.
Which two items below will enable vRO to automate items in vRA, including aspects of laaS? (Choose two.)
A. Add an IaaS host to vRO using the workflow.
B. Edit the plug-in interface to add the vRA host information.
C. Add a vRO endpoint in vRA.
D. Add a vRA host to vRO using the workflow.
Answer: A,C

10.What is required to allow an XaaS blueprint to provision objects that can be managed from the Items tab?
A. A resource action has been created.
B. A machine blueprint has been created.
C. A software component has beencreated.
D. A custom resource has been created.
Answer: A

11.Which three scenarios are available for the IaaS database installation in a distributed vRealize Automation environment? (Choose three.)
A. Prepare an empty database and use theinstaller to populate the database schema.
B. Prepare an empty database and download the database schema from the appliance.
C. Create scripts for the installation wizard to use in creating the database.
D. Use the installation wizard to create the database.
E. Create the database using the provided database scripts.
Answer: A,D,E

12.Which two components are delivered by a load-balanced vRealize Automation virtual appliance? (Choose two.)
A. Proxy Agent
B. DEM Worker
C. Identity Manager
D. vRealize Orchestrator
Answer: C,D

13.Which two areas of the vRealize Automation User Interface could a Fabric Administrator examine to determine current consumption of compute and storage resources? (Choose two.)
A. Infrastructure > Compute Resources
B. Infrastructure > Reservation Policies
C. Home
D. Administration > Business Groups
Answer: A,D

14.Which two components are delivered by a load-balanced vRealize Automation virtual appliance? (Choose two.)
A. Proxy Agent
B. DEM Worker
C. Identity Manager
D. vRealize Orchestrator
Answer: C,D

15.Which two areas of the vRealize Automation User Interface could a Fabric Administrator examine to determine current consumption of compute and storage resources? (Choose two.)
A. Infrastructure > Compute Resources
B. Infrastructure > Reservation Policies
C. Home
D. Administration > Business Groups
Answer: A,D





posted by 猫さん at 11:52| Comment(0) | VMware | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2018年01月12日

2V0-642問題集、2V0-642テキスト、2V0-642参考書、2V0-642試験資料、2V0-642認定試験

独学で2V0-642受験で合格することが非常に難しいです。
2V0-642認定試験だけ欲しいならPassexamのVCP6-NV資格2V0-642問題集の丸暗記で取れると思います。
PassexamはVCP6-NV資格2V0-642受験するのなら、じっくり勉強して高得点での合格を狙うのもいいでしょう。
弊社のVCP6-NV資格2V0-642試験資料を使用すると、試験に合格すれば君の専門知識がとても強いを証明できます。
弊社のVCP6-NV資格2V0-642テキストから類似問題が多く出題され、結果的に奏功できます。
弊社のVCP6-NV資格2V0-642参考書はPDFとソフト版が含まれてます。
PDF版 いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。
ソフト版は真実のVCP6-NV資格2V0-642試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。
受験者は電車内で広げ頑張って勉強することができます。

VCP6-NV資格2V0-642受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamから結構な頻度で出題されていました
Passexamを完璧にしておけば合格できると思います

2.Passexamでやった演習のヒット率が高かったような印象がありました。
本当にありがとうございました。

3.Passexamの2V0-642問題集と類似問題が多かったので、とても助かりました。ありがとうございます。

「VMware Certified Professional 6 - Network Virtualization (NSX v6.2) Exam」試験 (2V0-642)は、制限時間 120 分、出題数 77 問、試験言語 英語と日本語、合格点 300点、試験形式 単一選択及び複数選択、受験料 250米ドルのVCP6-NV認定資格に関連する試験です。

VCP6-NV資格2V0-642試験では、VMware NSX 6.x環境のインストール、設定、および管理に関するスキルと能力がテストされます。

弊社のVCP6-NV資格2V0-642テキストの正解率が95%を維持できるようになるまで繰り返す。
弊社のVCP6-NV資格2V0-642学習資料を勉強したら、初心者としては、難しい試験ではないと思います。
最新のVCP6-NV資格2V0-642問題集はきちんと理解して本当の学習をしたほうがいいです

VCP6-NV資格2V0-642試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

+セクション1:VMware NSXのテクノロジーとアーキテクチャを理解する
+セクション2:VMware NSX物理インフラストラクチャ要件の理解
+セクション3:vSphereネットワークの構成と管理
+セクション4:VMware NSXのインストールとアップグレード
+セクション5:VMware NSX仮想ネットワークの設定
+セクション6:NSXネットワークサービスの設定と管理
+セクション7:ネットワークセキュリティの設定と管理
+セクション8:クロスvCenter NSX環境の展開
+セクション9:VMware NSX環境での操作タスクの実行
+セクション10:VMwareネットワーク仮想化実装のトラブルシューティング

最新のVCP6-NV資格2V0-642試験材料に手をつけたときの正答率は9割くらいです。
弊社のVCP6-NV資格2V0-642練習問題集だけ完璧に学習しても試験合格は高いです。
弊社のVCP6-NV資格2V0-642試験資料を使用することにより專門的な知識を深めることが可能です。
VCP6-NV資格2V0-642問題と解答を丸暗記方法だった私は、実際の試験時の応用問題を解くのに苦労しました。

1.When creating a new security policy how is the default weight determined?
A. The default weight is equal to the highest defined weight plus 1000. B. The default weight is incremented by 100, starting at 0.
C. The default weight is equal to the highest defined weight minus 1000 D. The default weight is equal to the highest defined weight
Answer: A

2.Which two statements are true regarding L2 Bridges and Distributed Logical Routers? (Choose two)
A. Each L2 bridge instance can only map to a single VLAN
B. There can only be one instance of an L2 bridge on a DLR
C. There can be multiple instances of an L2 bridge on a DLR
D. Each L2 bridge instance can map to multiple VLANs.
Answer: AC

3.An NSX administrator is validating the setup for a new NSX implementation and Inputs this command. #ping ++netstack=vxlan -d -s1572 What is the purpose of the command?
A. It helps verify that the source virtual machine is configured with the proper MTU size foe NSX.
B. It helps verify that VXLAN segments are functional and the transport network supports the proper MTU size for NSX.
C. It helps verify that the NSX Controller is communicating with the destination VTEP
D. It helps verify that the NSX Logical Switch is routing packets to the destination host
Answer: A

4.To debug this anomaly, the user will need to obtain logs from which component?
A. The Distributed Logical Router
B. The appropriate NSX Controller(s)
C. The Edge Services Gateway
D. The appropriate ESXi Host(s)
Answer: A

5.What is the purpose of a DHCP Relay Agent in an NSX Edge configuration? A. Configures virtual machine interfaces to which DHCP messages are relayed
B. Configures Edge interfaces to which DHCP messages are relayed
C. Configures Edge interfaces from winch DHCP messages are relayed
D Configures virtual machine interfaces from which DHCP messages are relayed
Answer: A





posted by 猫さん at 11:05| Comment(0) | VMware | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2018年01月11日

受験者はVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験の準備が十分になりますか?

受験者はVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験の準備が十分になりますか?
VMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験をパスするために必要なものはPassexam問題集と思います。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題集は問題を解いている最適は思います。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D参考書を使って、受験の得る新しい解決方法を提供して、8時間から12時間ぐらいかかるなら、一発合格が可能です。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験材料を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。
弊社のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D勉強資料を自力で独学で勉強し合格した時と比較し非常に好成績を取得できます。

2V0-621D受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamを繰り返し解いていれば、なんとなく理解出来るかと思います。

2.Passexamの問題集を通して覚えるというのが一番良いと思います。

3.
【試験コード】
2V0-621D

【合格点】
300

【取得点】
436点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1週間

【問題数】
65問

【出題形式 】
択一問題、複数問題

【試験時間】
105分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexamの問題集のみ

【学習方法】
Passexamの問題集を実施。

【試験の感想】
Passexamの問題集にも演習問題がありました、本番の試験と同じです。
難易度的には2V0-621D試験と同程度だと感じました。

「VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Exam」試験 (2V0-621D)は、制限時間 105 分、出題数 65 問、試験言語 英語と日本語、合格点 300点、試験形式 単一選択及び複数選択、受験料 250米ドルのVCP6-DCV認定資格に関連する試験です。

VMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験では、VMware vSphere 6環境のインストール、展開、拡張、および管理に必要なスキルがあることを検証します。

PassexamのVMware VCP6-DCV資格2V0-621D参考書はPDF版とソフト版を提供しますので、どこでも勉強してもいいです。
最新のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験資料で常時90%以上取れるようになるまで繰り返す。
最新のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験材料を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。
VMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題でぴたり一致&類似問題はせいぜい9割程度です。

VMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

+セクション1:vSphereセキュリティの構成と管理
+セクション2:高度なvSphereネットワークの設定と管理
+セクション3:高度なvSphereストレージの設定と管理
+セクション4:vSphereデプロイメントを6.xにアップグレードする
+セクション5:vSphere 6.xリソースの管理と管理
+セクション6:vSphereデプロイメントのバックアップとリカバリ
+セクション7:vSphereデプロイメントのトラブルシューティング
+セクション8:vSphereデータセンターの展開と統合
+セクション9:vSphereの可用性ソリューションの設定と管理
+セクション10:vSphere仮想マシンの管理と管理

実際のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D試験はこれよりも難しいので、きちんと内容を理解しておく必要があります。
最新のVMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題集は何度も繰り返し勉強し、正答率は約97%以上になります。
きちんとVMware VCP6-DCV資格2V0-621D勉強資料やって理解すれば合格できると思います。
VMware VCP6-DCV資格2V0-621D問題と解答を暗記できるまで、理解しながら,繰り返し解けば、合格できると思います。

1.An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements: The ability to shape inbound (RX) traffic Support for Private VLANs (PVLANs) Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol) What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements?
A. vSphere Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Enterprise
D. vSphere Enterprise Plus
Answer: D

2.What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.)
A. Networks
B. Applications
C. Storage
D. Management
Answer: A, C

3.Which minor badge items make up the Efficiency badge score for an ESXi host in vCenter Operations Manager?
A. Workload, Anomalies, Faults
B. Workload, Stress, Density
C. Time Remaining, Capacity Remaining
D. Reclaimable Waste, Density
Answer: D

4.In a vSphere High Availability cluster, what is the VM Monitoring I/O stats interval default value?
A. 60 seconds
B. 90 seconds
C. 120 seconds
D. 180 seconds
Answer: C

5.An administrator enables High Availability (HA) on a Virtual SAN cluster. There are four vmkernel port groups with the following IP addresses assigned: Management: 192.168.12.10 vMotion: 192.168.13.10 Virtual SAN: 192.168.14.10 Fault TolerancE. 192.168.15.10 Which IP address will HA use for traffic?
A. 192.168.12.10
B. 192.168.13.10
C. 192.168.14.10
D. 192.168.15.10
Answer: C

6.An administrator wants to configure a High Availability cluster to allow virtual machines a 10 minute window to shut down in the event of a Host Isolation incident. What two configuration settings would satisfy this requirement? (Choose two.)
A. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 10.
B. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 600.
C. Configure Host Isolation Response to Shut Down and Restart VMs.
D. Configure Host Isolation Response to Power Off and Restart VMs.
Answer: B, C

7.A vSphere 6 High Availability cluster has been configured with default settings. Four virtual machines in the cluster have been configured with these priorities: Prod-DB. High Prod-Email: High Prod-VC. Medium Dev-VDI: Low How many VM Overrides would need to be defined at the cluster level to meet the restart priorities?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

8.Which two settings are required for Virtual Machine Component Protection (VMCP) to protect from All Paths Down (APD) and Permanent Device Loss (PDL)? (Choose two.)
A. Host Monitoring
B. VM Restart Priority
C. Virtual machine Monitoring
D. Response for Host Isolation
Answer: A, B

9.Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.)
A. Issue Events
B. Power off and restart virtual machines
C. Reset virtual machines
D. Leave Powered On
Answer: A, B

10.Which two statements regarding Distributed Resource Scheduler (DRS) affinity rules are true? (Choose two.)
A. When two VM-VM affinity rules conflict, the older one takes precedence and the newer rule is disabled.
B. Using Specify Failover Hosts admission control policy, VM-VM affinity rules are not supported.
C. DRS gives higher precedence to preventing violations of anti-affinity rules than violations of affinity rules.
D. It is not possible to create an affinity rule that conflicts with the other rules being used.
Answer: A, C

11.An administrator wants to set a non-default isolation address of 192.168.1.2 for High Availability. Which advanced setting would accomplish this task?
A. Das.isolationaddress0=192.168.1.2
B. Das.useisolationaddress0=192.168.1.2
C. Das.defaultisolationaddress0=192.168.1.2
D. Das.haisolationaddress0=192.168.1.2
Answer: A

12.How does vSphere High Availability calculate the memory slot size of a virtual machine?
A. Virtual machine memory reservation + overhead of largest virtual machine
B. Virtual machine memory reservation - overhead of largest virtual machine
C. Virtual machine memory reservation + overhead of smallest virtual machine
D. Virtual machine memory reservation - overhead of smallest virtual machine
Answer: A



posted by 猫さん at 12:00| Comment(0) | VMware | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする