2017年10月30日

最新の1Z0-971問題集を一通り勉強すれば合格できます

Oracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialistは独学でも簡単に合格できる資格になります。
独学で1Z0-971で学習するには大丈夫です。
1Z0-971試験に合格するために準備するために苦労している場合には、Passexam試験対策を選択し、正確な1Z0-971問題集を提供する専門ウェブサイトです。
最優秀なOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971練習問題集を提供して、受験者を試験に合格させることを保証します。
最新の1Z0-971問題集を一通り勉強すれば合格できます。
弊社のOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971受験対策で正解までの考え方を含めて理解すれば合格できます。
弊社のOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971受験対策を暗記するだけで高得点で合格できます。

1Z0-971試験概要:

試験名称:Oracle Incentive Compensation ​Cloud 2017 Implementation ​Essentials
所要時間:120
質問の数:75
合格点:66%
ビュー合格スコアポリシー
検証済み:
試験はOracle Sales Cloud R12に対して検証されています
フォーマット:複数の選択肢
対応資格:Oracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist

1Z0-971試験はOracle Fusion Incentive Compensationソリューションの販売と実装に関する強力な基盤と専門知識を持つ個人向けに設計されています。

Oracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定は、インセンティブ報酬のモデル化とインセンティブプラン、アサインとクレジット参加者、トランザクションと報酬計算、支払い、レポート、インセンティブ報酬のための共通アプリケーション構成などのトピックをカバーしています。

弊社のOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971関連する参考書の部分を読み込んで理解すれば十分合格点は取れるのではないかと思います。
最新のOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971練習問題集が結構出題されます。
最新のOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971参考書は少し値段が高いですが、確実に合格を目指すなら勉強した方が良いです。

1Z0-971試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

初期設定
報酬プラン
参加者
信用とロールアップ
クレジットと収益
調整、紛争および支払承認
高度な計画の構造と計算
Webサービスの統合、データのインポート/エクスポート、プロセスの自動化
拡張性を定義する
ビジネスインテリジェンス(BI)と分析
ロール、機能、データセキュリティの作成と変更
クラウドの実装

弊社のOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971参考書の内容理解して、問題を丁寧に解いていけば、だれでも合格できる資格だと思います。
弊社のOracle Incentive Compensation Cloud 2017 Certified Implementation Specialist認定1Z0-971勉強資料は受験者が模擬試験場で勉強させます。
君は受験の前に最新の1Z0-971無料サンプルを査看してください。

1.You have to write a custom function that accesses the performance measure output.
You must pass the following parameters to uniquely identify data and do custom calculations.
plan_cooponent_id
formaula_id
Participant_id
Period id
In which table should you configure the required columns?
A. CN TP KEASURE_RESULTS_ALL
B. CN SRP_PER_FORM_METRICS_ALL
C. CW_TP_EARNINGS_ALL
D. CM SRP PARTICIPANTS ALL
Answer: B
Explanation:
https://docs.oracle.com/cloud/latest/salescs_gs/FACMI/FACMI1417756.htm#FACMI1419062

2.Which two statements are true about disputes?
A. Disputes are assigned to the analyst who is associated with the participant creating the dispute.
B. Disputes are assigned to the analyst who is associated with the participant creating the dispute, and
assigned to the compensation manager who the analyst reports to in the payment analyst hierarchy.
C. Participants can view the disputes they have created in their worklist
D. Compensation Managers can reassign disputes to different analysts.
Answer: A

3.A payment plan is to be configured to pay a minimum (draw) flat amount of 8,000 per period, which is
nonrecoverable. Payment adjustments must be applied only to commission type earnings, and bonus
earnings should not be adjusted by the payment plan.
How should you configure the payment plan?
A. Associate the "Commission" payment group category to 'Commission’ type plan components. In the
Payment Plan, select ‘Commission' from the Payment Group Category drop down, enter 8,000 in the
Flat Minimum Amount to Pay Participant field, enter 8,000 in the Maximum Payment field, select "Yes" for
the Carry Forward Maximum drop down, and select ‘No' for the Minimum Recovery option.
B. Associate the ‘Commission’ Incentive Type (payment group category) to 'Commission' type plan
components. In the Payment plan, select 'Commission' from the Payment Group Category drop down,
enter 8,000 in the Flat Minimum Amount to Pay Participant field, and select 'No' for the Minimum
Recovery option.
C. Associate the 'Commission' Incentive Type (payment group category) to 'Commission' type plan
components. In the Payment Plan, select 'Commission' from the Payment Group Category drop down,
enter 8,000 in the Flat Minimum Amount to Pay Participant field, and select the ‘Yes' for the Minimum
Recovery option and ‘Immediate’ for the Recovery Start option.
D. Associate the 'Commission' payment group category to "Commission' type plan components. In the
Payment Plan, select 'Commission' from the Payment Group Category drop down, enter 8,000 In the Flat
Minimum Amount to Pay Participant field, enter 8,000 in the Maximum Payment field, select 'Yes' for the
Carry forward Maximum drop down, select ‘Yes’ for the Minimum Recovery option, and 'Immediate' for the
Recovery Start option.
Answer: B
3.In a rollup hierarchy, three salespeople report to a manager and the manager reports to a director. The
manager is also entitled to receive direct credit from one of the direct credit rules.
How should the rollup (Indirect) credit be allocated to the manager and the director in this scenario?
A. The manager receives only direct credit (no rollup credit) and the director receives rollup credit only for
the manager's direct credit.
B. The manager receives only direct credit (no rollup credit) and the director receives rollup credit for all
salespeople under the manager, as
well as for the manager's direct credits.
C. The manager receives rollup credit for all direct reports and the director receives rollup credit for all
salespeople under the manager, as well
as for the manager's direct credits.
D. The manager receives rollup credit for direct reports and the director receives rollup credit only for the
manager's direct credits.
E. There will be no rollup credits for the manager and the director because a manager cannot be
configured to receive both rollup and direct credits.
Answer: C





posted by 猫さん at 16:02| Comment(0) | Oracle | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年10月26日

1Z0-595練習問題集を勉強することだけで楽に試験に合格することができます

どのようにOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595資格試験を受験しますか?受験者はピアソンVUEという会社から試験を受けます。
独学で勉強をするときに、Passexamは高精度のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595問題集を提供し、気楽に試験に合格することができます。
真実のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595試験問題にとても似ていますので、弊社の1Z0-595参考書を使用すれば、実際の仕事で必要な専門知識で身につけることができます。
弊社のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595学習材料の使用は認定試験に合格するための最も効果的な方法です。
弊社のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595問題集の正答率90%以上の程度で1回目の受験したら、試験に合格することができます。

1Z0-595試験概要:

試験名称:Oracle Spatial 11g Essentials
試験時間:120 minutes
問題数:76
合格ライン:62%
検証済み:この試験は11gR2に対して検証されています。
フォーマット:複数の選択肢
対応資格:Oracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist

Oracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定は、実証済みの専門知識を通じて競争力を提供することにより、市場の候補者を差別化します。
Oracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595試験はOracle Spatial 11gインプリメンテーションへの強い技術的背景と暴力を有する個人を対象としています。

PassexamのOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595勉強資料はPDF版とソフト版を提供しますので、どこでも勉強してもいいです。
最新のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595練習問題集を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。
1Z0-595の合格率は96パーセントに達したので、絶対あなたが1Z0-595試験を受かることに重要な助けになれます。

1Z0-595試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

Oracle Spatialの概念とデータ構造
空間データの読み込みと検証
空間データの索引付け
空間クエリの実行
空間処理の実行
Oracle Fusion Middleware MapViewer
ジオコーディング、ルーティング、空間解析およびマイニング
Webサービス
高度な索引付け(パーティション化、並列化、ファンクション索引)
線形参照モデルとネットワークモデルとトポロジモデルの使用
ジオラスタ
3Dデータとライダーデータの管理
パフォーマンスとチューニング/ Exadata
ワークスペースマネージャ

弊社のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595勉強資料の正解率が9割を超えるまで繰り返し、問題を解くことができます。
弊社のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595学習材料の理解ができていれば解けるものや、持っている知識で解ける問題で高得点に試験合格できます。
弊社のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595学習教材を選んだら、受験者はもっと充分の時間で試験に準備できるように、一年間の無料更新サービスを提供します。
弊社のOracle Spatial 11g Certified Implementation Specialist認定1Z0-595練習問題集を利用する前に、一部の1Z0-595問題と解答を無料にダウンロードしてみることができます。

1.What is the most effective way to compare all the geometries in one layer to all the geometries in
another?
A. usingSDO_CROSS
B. usingSDO_RELATE
C. usingSDO_JOIN
D. usingSDO_LAYER
E. usingSDO_UNION
Answer: B
Explanation:
SDO_RELATE
Format: SDO_RELATE(geometry1, geometry2, param);
Description
Uses the spatial index to identify either the spatial objects that have a particular spatial interaction with a
given object such as an area of interest, or pairs of spatial objects that have a particular spatial interaction.
This operator performs both primary and secondary filter operations.
References: https://docs.oracle.com/cd/B28359_01/appdev.111/b28400/sdo_operat.htm#SPATL1039

2.Which statement is true about the networks managed by the Oracle Spatial Network Data Model?
A. A link connects two or more nodes.
B. In a directed network, all links can be traversed in both directions.
C. A link can have the same node as start end nodes.
D. A node must be connected to at least two links.
Answer: C

3.Which statement correctly defines the corresponding Open Geospatial Consortium (OGC) Web
Services standards?
A. Web Map Service (WMS) enables browsing and querying against catalog servers.Web Feature
Service (WFS) enables geocoding, routing, and usage of mapping and directory services.OpenGIS
Location Service (OpenLS) enables access, search, and modification of geospatial features.Catalog
Service for the Web (CSW) enables requests and delivery of maps.
B. CSW enables browsing and querying against catalog servers.WMS enables access, search, and
modification of geospatial features.OpenLS enables geocoding, routing, and usage of mapping and
directory services.WFS enables requests and delivery of maps.
C. WFS enables access, search, and modification of geospatial features.CSW enables browsing and
querying against catalog servers.WMS enables requests and delivery of maps.OpenLS enables
geocoding, routing, and usage of mapping and directory services.
D. WFS enables access, search, and modification of geospatial features.CSW enables browsing and
querying against catalog servers.WMS enables requests and modification of maps.OpenLS enables
geocoding, routing, and usage of mapping and directory services.
Answer: C
Explanation:
VMS:The OpenGIS Web Map Service Interface Standard (WMS) provides a simple HTTP interface for
requesting geo-registered map images from one or more distributed geospatial databases. A WMS
request defines the geographic layer(s) and area of interest to be processed. The response to the request is one or more geo-registered map images (returned as JPEG, PNG, etc) that can be displayed in a
browser application. The interface also supports the ability to specify whether the returned images should
be transparent so that layers from multiple servers can be combined or not.
CSW: Catalogue services support the ability to publish and search collections of descriptive information
(metadata) for data, services, and related information objects. Metadata in catalogues represent resource
characteristics that can be queried and presented for evaluation and further processing by both humans
and software. Catalogue services are required to support the discovery and binding to registered
information resources within an information community.
WFS: The Web Feature Service Interface Standard (WFS) provides an interface allowing requests for
geographical features across the web using platform-independent calls.
OpenLS: The OpenGIS Open Location Services Interface Standard (OpenLS) specifies interfaces that
enable companies in the Location Based Services (LBS) value chain to “hook up” and provide their pieces
of applications such as emergency response (E-911, for example), personal navigator, traffic information
service, proximity service, location recall, mobile field service, travel directions, restaurant finder,
corporate asset locator, concierge, routing, vector map portrayal and interaction, friend finder, and
geography voice-graphics. These applications are enabled by interfaces that implement OpenLS services
such as a Directory Service, Gateway Service, Geocoder Service, Presentation (Map Portrayal) Service
and others.
References:http://www.opengeospatial.org/standards/wms

4.The match mode for a geocoding operation determines how closely the attributes of an input address
must match the data stored in the geocoder schema. Which MATCHMODE attribute would you use so
that the geocoder can deliver results despite any discrepancies in the input address?
A. RELAX_ALL
B. EXACT
C. RELAX_BASE_NAME
D. DEFAULT
E. Null
Answer: D
Explanation:
DEFAULT is equivalent to RELAX_POSTAL_CODE, in which the postal code (if provided), base name,
house or building number, and street type can be different from the data used for geocoding.
Incorrect
Answers:
A, E: There are no match modes named RELAX_ALL or NULL.
B:Exact: All attributes of the input address must match the data used for geocoding.
C:RELAX_BASE_NAME:The base name of the street, the house or building number, and the street type
can be different from the data used for geocoding. For example, if Pleasant Valley is the base name of a
street in the data used for geocoding, Pleasant Vale would also match as long as there were no
ambiguities or other matches in the data.
References:https://docs.oracle.com/cd/B28359_01/appdev.111/b28400/sdo_geocode_concepts.htm



posted by 猫さん at 11:03| Comment(0) | Oracle | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年10月16日

1Z0-966参考書の正解率が95%を維持できるようになるまで繰り返す

1Z0-966の勉強方法はどのようにされましたか?
1Z0-966認定試験に合格を心配している場合は、あなたを助けるためにPassexamを選択してください。
高得点で合格したいなら、もう少し時間をかけて弊社のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966問題集を読んでおいたら確実だと思います。
弊社のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966参考書の正解率が95%を維持できるようになるまで繰り返す。
高品質のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966試験資料を使用すると、試験知識を見せることができます。
最新のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966試験材料に手をつけたときの正答率は9割くらいです。

1Z0-966試験概要:

試験名称:Oracle Talent Management Cloud 2017 Implementation Essentials
所要時間:120
質問の数:70
合格点:70%
ビュー合格スコアポリシー
検証済み:
試験はOracle Fusion HCM Cloud 12リリースで検証されています。
フォーマット:複数の選択肢

Oracle Talent Management Cloud 2017 Implementation Essentials(1Z0-966)試験は、Oracle HCM Cloud Serviceソリューションの販売と実装に関する強力な基盤と専門知識を持つ個人向けに設計されています。

Oracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966認定試験では、目標、アンケート、パフォーマンス、Fusion Succession Plans and Talent Pools、Talent Reviewなどのトピックを扱います。 最新のトレーニングとフィールド体験をお勧めします。

出題範囲:

目標
アンケート
パフォーマンス管理
承継計画と才能プール
才能レビュー

弊社のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966試験材料だけ完璧に学習しても試験合格は高いです。
弊社のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966試験資料を使用することにより專門的な知識を深めることが可能です。
弊社のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966学習資料を購入したら、最も重要な試験準備のことを実現できます。
弊社のOracle Talent Management Cloud2017 Implementation Essentials 資格1Z0-966参考書は20時間から30時間ぐらいかかるなら、1Z0-966試験内容を覚えるだけいいです。

1.Which two statements regarding candidate readiness are true?
A. Candidates can have different readiness level ratings for each plan on which they are candidates.
B. You can select the candidate readiness so that it displays on the succession plan and in the analytics to
compare candidates.
C. Readiness is specific to each succession planned feeds the readiness on the worker profile.
D. The readiness level for succession plans is the same as the Advancement Readiness selection on the
Career Planning portrait card.
Answer: A,B

2.You need to mass-assign goals that exist in the goal library. The requirements are as follows:
- Performance goals A1, A2, and A3 should be assigned to Manager 1’s direct reports.
- Development goals B1, B2, and B3 should be assigned to Manager 2’s direct reports.
Which option accomplished these requirements?
A. Manager 1 and Manager 2 shares goals A1, A2, and A3 and B1, B2, and B3 withdirect reports,
respectively.
B. The organization owner should add goals A1, A2, A3, B1, B2, and B3 so they can be accessible as
organization goals.
C. The HR Specialist selects goals from the goal library, and then assigns them to the appropriate
population.
D. Manager 1 adds goals A1, A2, and A3 and Manager 2 adds goals B1, B2, and B3 to their direct reports’
performance documents.
Answer: D

3.Your client has 10 different vice-president jobs that are expected to have a high turnover rate. The client
informs you that these jobs have identical or nearly identical skill sets. You are tasked with creating a
succession plan, which has maximum plan strength.
Which two tasks should be carried out to fulfill your client’s requirements?
A. Select and add a limited number of internal candidates.
B. Use the Job or Position plan type.
C. Use the Incumbent plan type.
D. Select and add a large number of candidates.
Answer: A,B

4.The Performance document has an approval step right after the Manager Evaluation step in a
Performance process flow which also has a Self-Evaluation step. In the same performance, the option of
“Evaluation activities can be performed concurrently” is selected.
What happens to the document control when the approval task is triggered and the document approver
rejects the approval request?
A. The control of the document comes to the worker’s Line Manager.
B. The control of the document comes to the worker.
C. The control of the document is open and whoever opens and saves the document first, the document
is locked for that role.
D. The control of the document remains with the approver until the performance document is shared.
Answer: A

5.Which three options can be controlled by Performance Roles?
A. Competency Section
B. Questionnaire
C. Goals Section
D. Goals section rating scale
E. Competency section rating scale
F. Performance document period
Answer: B,C,F



posted by 猫さん at 12:19| Comment(0) | Oracle | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする