2017年12月15日

3171T問題集、3171T参考書、3171T試験のテキスト、3171T試験分野、3171T受験体験記

独学の場合、PassexamのAvaya APDS資格3171T問題集を使用すると、いつでもどこでも勉強を始められます。
9割ほどは弊社のAvaya APDS資格3171T参考書の内容でカバー出来ます。
合格点が80%と非常に高いので、弊社のAvaya APDS資格3171T試験のテキストを完全にマスターし苦手分野を克服すれば、ぎりぎり合格点に届くと思います。
弊社のAvaya APDS資格3171T学習材料を選択した場合は、知識を統合するために時間とエネルギーを大幅に節約することができます。
Passexamによって提供したAvaya APDS資格3171T問題集の正解率は非常に高く、1日にぐらいだけ勉強したら、試験に合格することができます。
勉強前のレベルはAvaya APDS資格3171T試験分野には関してはある程度知って場合、大丈夫です。

Avaya APDS資格3171T受験体験記には、下記のとおりです

Passexamで出題されているものと似たものも多く、自信を持って解答できました。

APDS - Avaya Enterprise Team Engagement Solutionsの資格は、顧客要件をサポートするAvaya Enterprise Team Engagement Solutionsの設計を担当するAvaya AssociatesおよびBusiness Partners向けに開発されました。

Passexamの問題集の利点には、下記の内容をご参照ください。

1、最新のAvaya APDS資格3171T問題集はPDF版及びソフト版を提供します。
PDF版:いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。PCまたはモバイル端末から復習問題や模擬試験を受験できるオンライン学習システムです。通勤中や空いた時間など、いつでもどこでも繰返し学習することができます。
ソフト版:真実のAvaya APDS資格3171T試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。

2、弊社は領収書(PDF版)を提供することができます。領収書の宛名を提供してもいいです。

3、もし、Avaya APDS資格3171T試験に変更した場合、すぐにお客様と連絡します。試験の変更は心配しません。

4、返金保証制度:もし、弊社のAvaya APDS資格3171T学習材料を使用してから、不合格の場合、弊社で購入したお金を返金します。

5、お客様は最新のAvaya APDS資格3171T試験情報を取得したかったら、他のお客様のフィードバックを提供します。

6、弊社のIBM POWER8資格C9010-251試験資料を購入したお客様は一年のうちに無料更新のサービスをして、更新された状態を確保できます。

7、弊社のホームページで、Avaya APDS資格3171T試験情報のお知らせを提供し、最新の試験情報を取得することができます。

8、Avaya APDS資格3171T無料サンプルを提供します。

1. Your customers believe that when employees are telecommuting, getting their status information can improve productivity. Their current communication system is provided by several suppliers. Assuming you are preparing for the next meeting, you have carefully studied Avaya Aura Presence Services.
Which of the following is correct description of Presence Services? (Please Select Two)
A. In this solution, Avaya Aura System Manager is required to configure the state system.
B. Avaya Communicator for Android cannot use state services in Avaya Aura System Manager 7.0
C. SIP users of CM can use the instant messaging and status service functions, but the users of CM H.323 cannot
D. Presence Services release 7.0 is compatible with Microsoft OCS/Lync
Answer: AD

2.With the popularity of computers, many users have shifted from mobile-centric to more computer-centric. In response to this change, Avaya has a soft client. But it is not just a computer-based soft terminal, more attention to collaboration and display a variety of information.
In addition to providing intelligent online status information, what function the Presence Services can provide also?
A. Visual messaging
B. Synchronized call logs
C. Instant messaging
D. Unified contacts
Answer: C

3.You are designing a scenario that requires Avaya Aura and Microsoft systems to share internal status. Which of the following products must be included in your program? (Please Select Three)
A. Avaya Aura System Manager
B. Avaya Aura Application Enablement Services (AES)
C. Avaya Aura Presence Services
D. Microsoft OCS/Lync
E. Avaya Agile Communication Environment (ACE)
F. Avaya Session Border Controller for Enterprise
Answer: ACD

4.The Engagement Development Platform (EDP) is a deployment model based on Avaya Aura 7's Aura Presence Service.
For the deployment of Presence Services in Avaya Aura 7, which is the correct description?
A. Presence Services always requires more than one special EDP
B. Presence Services does not require special EDP
C. Presence Services requires more than one universal EDP
D. Presence Services can only be installed on a special EDP instance
Answer: A

5.Why does the Avaya Aura Presence Service Connector snap-in be deployed on a common EDP or cluster?
A. To provide information about the status of the connection to the EDP application development interface
B. To provide information about the status of the unique EDP
C. To provide an interface to connect to the Session Manager
D. To provide status information of Avaya Communicator for Windows
Answer: A

6.What are the standard protocols for Avaya Aura Presence Services? (Please Select Two)
A. MSRP
B. PRIM
C. SIMPLE
D. XMPP
E. H.323
Answer: CD

7.Your customer is interested in the Avaya Aura Session Manager's Branch SIP trunk function, which provides SIP trunks as a shared source with local self-surviving capabilities. You need to explain what happens to the branch when the core network fails.
Which of the following statements should be reflected in your report? (Please Select Two)
A. To the control of the dry branch of the SIP phone, from the core of Session Manager move to the branch of Session Manager
B. Outbound call of the branch, before routing to the SIP Service Provider, through the LSP and branch gateway first
C. Local Survivable Processor (LSP) directly connects to the SIP Service Provider
D. Branch of the gateway should be connected to the SIP Service Provider
E. The branch gateway is connected to the local surviving server LSP and the LSP is the call controller
Answer: AE

8.In addition to requiring Named User permission for each user, what must the EDP solution follow in the presence or absence of Avaya Aura Media Server (AAMS)? (Please choose two options)
A. Only one master node in each cluster requires a Server license
B. If AAMS is HA deployment, and then both AAMS and EDP are HA
C. If AAMS is HA deployment, and then AAMS or EDP can be HA
D. AAMS and EDP can be used by all snap-in or other Avaya solutions
E. CapEx-oriented Named User License and OpEx-oriented Named User cannot be mixed in the same solution
Answer: BE






posted by 猫さん at 15:51| Comment(0) | Avaya勉強資料 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年11月11日

Avaya Certified Solution Specialist (ACSS) 資格7220X試験資料の内容でカバー出来ます

7220Xを受験たいですが、独学で7220Xを勉強中ですが、どんな勉強をすればいいですか?
7220X認定試験に合格を心配している場合は、あなたを助けるためにPassexamを選択してください。
PassexamのAvaya Certified Solution Specialist (ACSS) 資格7220X勉強資料と同じ問題が出るので、完璧にしておくことをおすすめします。
9割ほどは弊社のAvaya Certified Solution Specialist (ACSS) 資格7220X試験資料の内容でカバー出来ます。
Avaya ACSS資格7220X試験内容を身につけるというより、完全に試験に合格することだけを目的とした勉強法になります。
合格点が80%と非常に高いので、弊社のAvaya ACSS資格7220X試験のテキストを完全にマスターし苦手分野を克服すれば、ぎりぎり合格点に届くと思います。
高品質のAvaya Certified Solution Specialist (ACSS) 資格7220X試験資料を使用すると、試験知識を見せることができます。
弊社のAvaya ACSS資格7220X学習材料の正解率が95%を維持できるようになるまで繰り返す。
最新のAvaya ACSS資格7220X問題集はきちんと理解して本当の学習をしたほうがいいです

Passexamの問題集の利点には、下記の内容をご参照ください。

1、最新のAvaya ACSS資格7220X問題集はPDF版及びソフト版を提供します。
PDF版:いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。PCまたはモバイル端末から復習問題や模擬試験を受験できるオンライン学習システムです。通勤中や空いた時間など、いつでもどこでも繰返し学習することができます。
ソフト版:真実のIBM POWER8資格Avaya ACSS資格7220X(Avaya Aura? Core Components Support Exam)試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。

2、弊社は領収書(PDF版)を提供することができます。領収書の宛名を提供してもいいです。

3、もし、Avaya ACSS資格7220X試験に変更した場合、すぐにお客様と連絡します。試験の変更は心配しません。

4、返金保証制度:もし、弊社のAvaya ACSS資格7220X学習材料を使用してから、不合格の場合、弊社で購入したお金を返金します。

5、お客様は最新のAvaya ACSS資格7220X試験情報を取得したかったら、他のお客様のフィードバックを提供します。

6、弊社のAvaya ACSS資格7220X(Avaya Aura? Core Components Support Exam)試験資料を購入したお客様は一年のうちに無料更新のサービスをして、更新された状態を確保できます。

7、弊社のホームページで、Avaya ACSS資格7220X試験情報のお知らせを提供し、最新の試験情報を取得することができます。

8、Avaya ACSS資格7220X無料サンプルを提供します。

1.What statement about the H.323 to SIP routing is true?
A. Avaya Aura Communication Manager does feature processing for both endpoints. B. Avaya Aura Communication Manager does feature processing for H.323 endpoint only.
C. Avaya Aura Communication Manager does feature processing for SIP endpoint only.
D. Avaya Aura Communication Manager does not do feature processing for any endpoint in this scenario.
Answer: A

2.When retrieving a message from Avaya Aura? Messenger (AAM), what is the function of the REINVITE?
A. The RE-INVITE is only used when the initial INVITE is not transmitted successfully.
B. The RE-INVITE shuffles the media path off Avaya Aura? Communication Manager (CM).
C. The RE-INVITE is to allow the user to be authenticated.
D. The RE-INVITE is only sent if a voice port cannot be initially connected to the caller.
Answer: C

3.After an Avaya Aura? Communication Manager (CM) upgrade, a customer called Avaya support because their SIP telephones were unable to login. Support was able to confirm that the telephones had not been upgraded. Which pre-implementation step was omitted?
A. Provide accurate licensing specification.
B. Verify version installed is compatible with existing versions.
C. Test all third-party equipment and software.
D. Access support.avaya.com to verify customer systems compatibility.
Answer: B

4.Which two statements regarding the core architecture in the Avaya Aura? 7 solution are true? (Choose two.)
A. SIP trunks can only be configured on Avaya Aura? Session Manager (SM).
B. SIP user Agents register with Avaya Aura? Session Manager (SM).
C. SIP User Agents can register to Avaya Aura? Communication Manager (CM) or Avaya Aura? Session Manager (SM).
D. Avaya Aura? Media Server (AAMS) cannot connect to Avaya Aura? Communication Manager (CM) without routing via Avaya Aura? Session Manager (SM).
E. Avaya Aura? Media Server (AAMS) connects directly to Avaya Aura? Communication Manager (CM) using SIP.
Answer: B,E

5.Which statement about Interfaces and IP addresses on an Avaya Session Border Controller for Enterprise (SBCE) used for SIP-Trunking and Remote Worker services is true?
A. SIP Trunking and Remote Worker services can use different IP addresses configured on the same Interface.
B. SIP-Trunking and Remote Worker services can share the same IP address.
C. Only one IP-address should be configured per interface.
D. SIP-Trunking and Remote Worker services cannot run on the same SBCE.
Answer: A

6.A remote worker using the Avaya Communicator on the smart mobile phone obtains a private IP address delivered from the corporate network over WiFi when in range of the wireless hot-spot.When the remote worker is out of range of the corporate WiFi it obtains a Public IP address via the 3G/4G mobile Service Provider.When roaming from the public network to the corporate private network and vice versa, which strategy prevents the user from having to change the SIP Proxy Server address in the smartphone?
A. Network Address Translation (NAT)
B. Avaya Session Border Controller for Enterprise (SBCE) public IP-address
C. Split Horizon DNS with FQDN
D. Virtual Private Network (VPN)
Answer: C

7.A customer called Avaya Support after their telecom administrator was unable to add 50 new telephones for new hires. Avaya support determined that the number of telephones exceeded the capacity the system could support. Which pre-implementation step was omitted?
A. Access support.avaya.com to verify customer systems compatibility.
B. Test all third-party equipment and software.
C. Verify version installed is compatible with existing versions.
D. Provide accurate licensing specification.
Answer: D

8.Which three statements are true regarding Avaya Aura? 7.x? (Choose three.)
A. Avaya Aura? Communication Manager (CM) performs Collaboration Services.
B. The database in Avaya Aura? Media Server (AAMS) is periodically synchronized with System Manager (SMGR)
C. Avaya Aura? Session Manager (SM) performs SIP Session Management and Bandwidth Management.
D. System Manager (SMRG) frequently sends heartbeats to SIP Entities.
E. Presence Services in Avaya Aura? 7 is hosted as an Avaya Breeze? snap-in. Answer: C,D,E

9.What are the two types of certificates the Avaya server uses?
A. Root or a Certificate Authority (CA) certificate and Server Identity certificates
B. Root or a Certificate Authority (CA) and SIP default certificates
C. Site Root certificates and Security certificates
D. Backup server and default certificates
Answer: A

10.Which two SIP requests are used to allow an AST endpoint to use features provided by an Avaya Aura ? Communication Manager (CM)? (Chose two).
A. INVITE
B. OPTIONS
C. REGISTER
D. SUBSCRIBE
E. NOTIFY
Answer: D,E









posted by 猫さん at 11:15| Comment(0) | Avaya勉強資料 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年11月04日

Avaya APDS資格3171T学習材料の正解率が95%を維持できるようになるまで繰り返す

どのようにあなたが3171T試験に合格確実にするために、この試験の準備をしますか?
独学の場合、PassexamのAvaya APDS資格3171T問題集を使用すると、いつでもどこでも勉強を始められます。
9割ほどは弊社のAvaya APDS資格3171T参考書の内容でカバー出来ます。
合格点が80%と非常に高いので、弊社のAvaya APDS資格3171T試験のテキストを完全にマスターし苦手分野を克服すれば、ぎりぎり合格点に届くと思います。
弊社のAvaya APDS資格3171T学習材料の正解率が95%を維持できるようになるまで繰り返す。
最新のAvaya APDS資格3171T問題集はきちんと理解して本当の学習をしたほうがいいです。

APDS - Avaya Enterprise Team Engagement Solutionsの資格は、顧客要件をサポートするAvaya Enterprise Team Engagement Solutionsの設計を担当するAvaya AssociatesおよびBusiness Partners向けに開発されました。

Passexamの問題集の利点には、下記の内容をご参照ください。

1、最新のAvaya APDS資格3171T問題集はPDF版及びソフト版を提供します。
PDF版:いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。PCまたはモバイル端末から復習問題や模擬試験を受験できるオンライン学習システムです。通勤中や空いた時間など、いつでもどこでも繰返し学習することができます。
ソフト版:真実のAvaya APDS資格3171T試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。

2、弊社は領収書(PDF版)を提供することができます。領収書の宛名を提供してもいいです。

3、もし、Avaya APDS資格3171T試験に変更した場合、すぐにお客様と連絡します。試験の変更は心配しません。

4、返金保証制度:もし、弊社のAvaya APDS資格3171T学習材料を使用してから、不合格の場合、弊社で購入したお金を返金します。

5、お客様は最新のAvaya APDS資格3171T試験情報を取得したかったら、他のお客様のフィードバックを提供します。

6、弊社のIBM POWER8資格C9010-251試験資料を購入したお客様は一年のうちに無料更新のサービスをして、更新された状態を確保できます。

7、弊社のホームページで、Avaya APDS資格3171T試験情報のお知らせを提供し、最新の試験情報を取得することができます。

8、Avaya APDS資格3171T無料サンプルを提供します。

1. For the Unified Communications market, which is the correct description of the current market trends?
(Please Choose Two)
A. All companies hope to provide a solution through a vendor
B. Many companies are eager to unite B2P and B2C
C. UC solution is to attract some specific small users
D. Use the solution with integrated management and management driver
E. The reduction in the number of communication devices is important to the user experience
F. All device types (mobile, desktop, BYOD) are intended to be integrated into UC applications
Answer: BF

2. What are the three aspects of the enterprise's Tema Engagement requirements and solutions? (Please
Select Three)
A. The realization of growth
B. Employee and team productivity
C. Communication optimization
D. Implementation of call center
E. Optimization of Fabric Networking
F. Network virtualization
Answer: ABC

3. Which of the following are the strategic features of Avaya reduce the total owing cost and the offering
value for the customers? (Please Choose Two)
A. Reduce the number of hardware via virtualization
B. Interoperability between manufacturers
C. Complex server cluster
D. "rip and replace"
E. Patent standards
Answer: AB

4. Which of the following is used to highlight Avaya's market value? (Please Select Two)
A. People-oriented innovation
B. Closed single supplier
C. Independent core, application and terminal
C. Distributed deployment and management
E. Focus on high reliability, feature-rich real-time communication
Answer: AE

5. Avaya Aura Messaging supports a variety of high reliability and disaster recovery options.
Which of the following servers can support N+1 configurations?
A. Storage server
B. Message store
C. Application server
D. Avaya X Connector (AxC)
Answer: C



posted by 猫さん at 10:46| Comment(0) | Avaya勉強資料 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする