2017年11月08日

Palo alto Networks ACE資格PCNSE7試験内容を理解していれば合格できると思いました

パロアルトネットワークスの認定ネットワーク セキュリティ エンジニア(PCNSE)資格PCNSE7試験の合格者がオススメする実践的な勉強法を紹介します。
PCNSE7試験を独学で勉強する場合、PassexamのPCNSE7問題集を最優先にすることが最も重要となります。
PassexamのPCNSE7学習材料を勉強したことが非常に役に立ちます。
弊社のPalo alto Networks ACE資格PCNSE7試験内容を理解していれば合格できると思いました。
弊社のPalo alto Networks ACE資格PCNSE7勉強資料を使用してから、テキストが出題されました。

PCNSE7試験概要:

認定コンフィグレーション エンジニア(ACE)資格PCNSE7試験では、パロアルトネットワークスの次世代ファイアウォールの中核的な特徴と機能に関する知識が求められます。
Palo alto Networks ACE資格PCNSE7試験はインターネット上で行われ、50問の多肢選択問題で構成されます。
Palo alto Networks ACE資格PCNSE7試験は時間制限がなく、合格点を獲得するまで何度でも受験できます。

PCNSE7試験の目的:

Palo alto Networks ACE資格PCNSE7試験の主要目的は、パロアルトネットワークスのファイアウォールをPAN-OSを使用して設定する能力を客観的に示す役割を果たすことです。
Palo alto Networks ACE資格PCNSE7試験に合格するには、PAN-OS設定に関して基礎知識があり、実践的な操作を熟知している必要があります。

PCNSE7試験の利点:

Palo alto Networks ACE資格PCNSE7試験に合格すると、パロアルトネットワークスのファイアウォールをPAN-OSを使用して正しく設定するための基礎知識があることが実証されます。PCNSE7試験は、PCNSE6資格認定に備えるための学習の助けにもなります(パートナーによっては、ACE認定書を使用し、パートナー プログラムを通じて専門性や進歩を検証する場合もあります)。
PCNSE資格PCNSE7試験はパロアルトネットワークベースのネットワークセキュリティ実装の大部分を設計、導入、構成、維持、トラブルシューティングすることができます。
PCNSE7に合格し、プロフェッショナルな強固な行動を示すことは、PCNSE7になるための要件です。
PCNSE資格PCNSE7認定試験は、サードパーティの試験会社Pearson VUEによってホストされ、監督されます。
いずれの試験も、パロアルトネットワーク技術の深い理解を示す準備ができている人なら誰でも行うことができます。
候補者は、顧客、パートナー、システムエンジニア、システムインテグレータ、サポートエンジニアを含むパロアルトネットワークス製品を使用するすべての人が対象です。

PCNSE7試験合格したい場合、弊社のPalo alto Networks ACE資格PCNSE7参考書を勉強するのが一番いいと思います。
弊社のPalo alto Networks ACE資格PCNSE7過去問は非常に実用的であり、絶対的に正しいです。
弊社のPalo alto Networks ACE資格PCNSE7試験資料を購入したお客様は一年のうちに無料更新のサービスをして、更新された状態を確保できます。
弊社のPalo alto Networks ACE資格PCNSE7受験対策は理解やすいので、初心者は勉強独学で、試験に合格することができます。
Palo alto Networks ACE資格PCNSE7問題と解答をご参照ください。

1.A company is upgrading its existing Palo Alto Networks firewall from version 7.0.1 to 7.0.4. Which three methods can the firewall administrator use to install PAN-OS 7.0.4 across the enterprise?( Choose three) A. Download PAN-OS 7.0.4 files from the support site and install them on each firewall after manually uploading. B. Download PAN-OS 7.0.4 to a USB drive and the firewall will automatically update after the USB drive is inserted in the firewall. C. Push the PAN-OS 7.0.4 updates from the support site to install on each firewall. D. Push the PAN-OS 7.0.4 update from one firewall to all of the other remaining after updating one firewall. E. Download and install PAN-OS 7.0.4 directly on each firewall. F. Download and push PAN-OS 7.0.4 from Panorama to each firewall. Answer: A,E,F

2.How is the Forward Untrust Certificate used?
A. It issues certificates encountered on the Untrust security zone when clients attempt to connect to a site that has be decrypted/
B. It is used when web servers request a client certificate.
C. It is presented to clients when the server they are connecting to is signed by a certificate authority that is not trusted by firewall.
D. It is used for Captive Portal to identify unknown users.
Answer: C

3.A firewall administrator has completed most of the steps required to provision a standalone Palo Alto Networks Next-Generation Firewall. As a final step, the administrator wants to test one of the security policies.
Which CLI command syntax will display the rule that matches the test?
A. test security -policy- match source destination destination port protocol destination destination port protocol
C. test security rule source destination destination port protocol
D. show security-policy-match source destination destination port protocol test security-policy-match source
Answer: A

4.The web server is configured to listen for HTTP traffic on port 8080. The clients access the web server using the IP address 1.1.1.100 on TCP Port 80. The destination NAT rule is configured to translate both IP address and report to 10.1.1.100 on TCP Port 8080.
Which NAT and security rules must be configured on the firewall? (Choose two)
A. A security policy with a source of any from untrust-I3 Zone to a destination of 10.1.1.100 in dmz-I3 zone using web-browsing application
B. A NAT rule with a source of any from untrust-I3 zone to a destination of 10.1.1.100 in dmz-zone using service-http service.
C. A NAT rule with a source of any from untrust-I3 zone to a destination of 1.1.1.100 in untrust-I3 zone using service-http service.
D. A security policy with a source of any from untrust-I3 zone to a destination of 1.1.100 in dmz-I3 zone using web-browsing application.
Answer: CD

5.A company has a pair of Palo Alto Networks firewalls configured as an Acitve/Passive High Availability (HA) pair.
What allows the firewall administrator to determine the last date a failover event occurred?
A. From the CLI issue use the show System log
B. Apply the filter subtype eq ha to the System log
C. Apply the filter subtype eq ha to the configuration log
D. Check the status of the High Availability widget on the Dashboard of the GUI
Answer: D

6.A network administrator uses Panorama to push security polices to managed firewalls at branch offices. Which policy type should be configured on Panorama if the administrators at the branch office sites to override these products?
A. Pre Rules
B. Post Rules
C. Explicit Rules
D. Implicit Rules
Answer: A

7.Which client software can be used to connect remote Linux client into a Palo Alto Networks Infrastructure without sacrificing the ability to scan traffic and protect against threats?
A. X-Auth IPsec VPN
B. GlobalProtect Apple IOS
C. GlobalProtect SSL
D. GlobalProtect Linux
Answer: A

8.Only two Trust to Untrust allow rules have been created in the Security policy
Rule1 allows google-base
Rule2 allows youtube-base
The youtube-base App-ID depends on google-base to function. The google-base App-ID implicitly uses SSL and web-browsing. When user try to accesss https://www.youtube.com in a web browser, they get an error indecating that the server cannot be found.
Which action will allow youtube.com display in the browser correctly?
A. Add SSL App-ID to Rule1
B. Create an additional Trust to Untrust Rule, add the web-browsing, and SSL App-ID's to it
C. Add the DNS App-ID to Rule2
D. Add the Web-browsing App-ID to Rule2
Answer: C

9.The GlobalProtect Portal interface and IP address have been configured. Which other value needs to be defined to complete the network settings configuration of GlobalPortect Portal?
A. Server Certificate
B. Client Certificate
C. Authentication Profile
D. Certificate Profile
Answer: A

10.Which command can be used to validate a Captive Portal policy?
A. eval captive-portal policy
B. request cp-policy-eval
C. test cp-policy-match
D. debug cp-policy
Answer: C

11.A company is upgrading its existing Palo Alto Networks firewall from version 7.0.1 to 7.0.4.
Which three methods can the firewall administrator use to install PAN-OS 7.0.4 across the enterprise?( Choose three)
A. Download PAN-OS 7.0.4 files from the support site and install them on each firewall after manually uploading.
B. Download PAN-OS 7.0.4 to a USB drive and the firewall will automatically update after the USB drive is inserted in the firewall.
C. Push the PAN-OS 7.0.4 updates from the support site to install on each firewall.
D. Push the PAN-OS 7.0.4 update from one firewall to all of the other remaining after updating one firewall.
E. Download and install PAN-OS 7.0.4 directly on each firewall.
F. Download and push PAN-OS 7.0.4 from Panorama to each firewall.
Answer: A,E,F

12.Which Public Key infrastructure component is used to authenticate users for GlobalProtect when the Connect Method is set to pre-logon?
A. Certificate revocation list
B. Trusted root certificate
C. Machine certificate
D. Online Certificate Status Protocol
Answer: D


posted by 猫さん at 11:23| Comment(0) | Palo Alto Networks問題 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年05月17日

Palo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7問題でぴたり一致&類似問題はせいぜい9割程度です

PCNSE7試験は、第三者試験会社であるPearson VUE社が主催および試験監督しています。Pearson VUE社の試験施設は、世界中の主要都市に存在します。
暗記しただけじゃ解けない問題が多いので、PassexamのPalo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7問題集だけで理解できれば、試験に合格することができます。
Palo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7問題でぴたり一致&類似問題はせいぜい9割程度です。
暗記した問題は独習やPassexamのPalo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7学習材料を読み直す形で勉強ほうがいいと思います。
最新のPalo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7参考書は何度も繰り返し勉強し、正答率は約97%以上になります。

Palo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7試験は、PAN-OS 7.0、Panorama 7.0、GlobalProtect、およびファイアウォール管理者がパロアルトネットワークスの実装の大半を設計、インストール、設定、管理およびトラブルシューティングするために把握する必要があるパロアルトネットワークス ネットワーク セキュリティ プラットフォームのトピックを対象範囲としています。
Palo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7試験は、Aperture、Traps、AutoFocusを対象としません。

受験料はいくらですか?

一部の地域を除いて、各試験の受験料は160米ドルです。受験者は試験ごとに受験料を支払う必要があります。受験予約後の試験日の変更は、予約した試験日時の72時間(3日)前を過ぎると行えないことにご注意ください。


予約後に試験日を変更する必要が生じた場合はどうなりますか?

予約した試験の72時間前までは、予約した試験をキャンセルできます。その後、それより後の他の時間の試験に申し込んでください。

予約した試験の72時間前を過ぎた場合、その試験のために支払った受験料は返金されません。後の時間の試験を受けるには、新たに160米ドル全額を支払う必要があります。

PCNSE7試験概要:

試験番号:PCNSE7
試験名称:Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer
問題数:60問
試験時間:英語を母国語とする人の試験時間は90分であり、その他の人は30分の延長を要求できます。
試験形式:多肢選択

PCNSE7試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

アーキテクチャと設計
コア コンセプト
ログおよび統計
管理
ネットワーク
ポリシーおよび手順

経験が十分でない場合は、弊社のPalo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7問題集を使用すると、学習を開始するために最も効率的な方法です。
最新のPalo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7試験対策で9割程度解けて、解説も理解できているレベルであれば合格できると思います。
知識問題に対応する為に、現在のところでは、Palo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7問題集での勉強が効果的だと思います。
Palo Alto Networks PCNSE資格PCNSE7無料サンプルをご参照ください。

1.How is the Forward Untrust Certificate used?
A. It issues certificates encountered on the Untrust security zone when clients attempt to connect to a site
that has be decrypted/
B. It is used when web servers request a client certificate.
C. It is presented to clients when the server they are connecting to is signed by a certificate authority that
is not trusted by firewall.
D. It is used for Captive Portal to identify unknown users.
Answer: C

2.The web server is configured to listen for HTTP traffic on port 8080. The clients access the web server
using the IP address 1.1.1.100 on TCP Port 80. The destination NAT rule is configured to translate both IP
address and report to 10.1.1.100 on TCP Port 8080.
Which NAT and security rules must be configured on the firewall? (Choose two)
A. A security policy with a source of any from untrust-I3 Zone to a destination of 10.1.1.100 in dmz-I3 zone
using web-browsing application
B. A NAT rule with a source of any from untrust-I3 zone to a destination of 10.1.1.100 in dmz-zone using
service-http service.
C. A NAT rule with a source of any from untrust-I3 zone to a destination of 1.1.1.100 in untrust-I3 zone
using service-http service.
D. A security policy with a source of any from untrust-I3 zone to a destination of 1.1.100 in dmz-I3 zone
using web-browsing application.
Answer: CD

3.A network administrator uses Panorama to push security polices to managed firewalls at branch offices.
Which policy type should be configured on Panorama if the administrators at the branch office sites to
override these products?
A. Pre Rules
B. Post Rules
C. Explicit Rules
D. Implicit Rules
Answer: A

4.A company has a pair of Palo Alto Networks firewalls configured as an Acitve/Passive High Availability
(HA) pair.
What allows the firewall administrator to determine the last date a failover event occurred?
A. From the CLI issue use the show System log
B. Apply the filter subtype eq ha to the System log
C. Apply the filter subtype eq ha to the configuration log
D. Check the status of the High Availability widget on the Dashboard of the GUI
Answer: D


posted by 猫さん at 12:23| Comment(0) | Palo Alto Networks問題 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする