2018年01月11日

初心者にはFortinet Network Security Expert Program資格NSE6受験したいでしょうか?

NSE 6 - Network Security Specialistは、Fortinetのセキュリティ製品で幅広く詳細なスキルを認定しています。
Fortinet Network Security Expert Program資格は、NSE 6レベルの4つ以上のFortinet製品であなたのスキルを実証することによって得られます。
初心者にはFortinet Network Security Expert Program資格NSE6受験したいでしょうか?
独学で、NSE6試験に合格したら、Passexamを使用してください。
PassexamのFortinet Network Security Expert Program資格NSE6問題集でもしっかり勉強すれば合格できます。
受験者は弊社のFortinet Network Security Expert Program資格NSE6学習資料の参考に使用してから、出題内容を習得することができます。
弊社のFortinet Network Security Expert Program資格NSE6勉強材料を購入するときには、一年で無料アップデートを取得します。

NSE6受験体験記には、下記のとおりです

Passexam問題集を正解率を95%以上になるまで、繰り返し行なった。

NSE 6認定は、NSE 6レベルで4つの専門試験に合格することで達成されます。
NSE 6の認証は2年間有効です。

NSE6試験概要:

試験名称:Fortinet Network Security Expert 6
費用:$ 150
質問件数:15件(FortiMail 5.3.8スペシャリストなどの新しい試験では30問あります)
完了までの時間:15問の試験の合計試験時間30分、30問の試験60分
採点方法:あなたの答えは、クレジットのために100%正しいものでなければなりません。 部分的な信用は与えられない。 間違った答えに対する控除はありません
質問のタイプ:複数選択、複数選択
試行の間に必要な時間:15日
成績証明書と証明書:試験に合格すると、Fortinet NSE Instituteの成績証明書が2日以内に更新され、印刷可能な証明書をNSE研究所からダウンロードすることができます
NSE 6の指定は、4つ以上の別々の専門試験に合格することによって得られます

NSE 6認定資格を取得するには、以下のリストから4つ以上のFortinetスペシャリスト試験に合格する必要があります。

FortiMail 5.3.8スペシャリスト
FortiWeb 5.6.0スペシャリスト
FortiADC 4.4.0スペシャリスト
FortiAuthenticator4.0.0スペシャリスト
FortiDDoS4.0スペシャリスト
FortiSandbox 2.0.3スペシャリスト
フォーティネットの統合およびクラウドWi-Fiスペシャリスト - FortiOS 5.2.2
FortiWLCスペシャリスト - SD 7.x

最新のFortinet Network Security Expert Program資格NSE6問題集での学習においても正確な暗記を心がける必要があると思います。
弊社のFortinet Network Security Expert Program資格NSE6勉強資料を一通り勉強したら、きっと試験に合格することができます。
最新のFortinet Network Security Expert Program資格NSE6受験対策を一度ちゃんと学習しておけば合格レベルに到達すると思います。
弊社のNSE6無料サンプルをダウンロードして操作慣れしたほうがいいかと思います。

1.Which of these is an OATH-based standard to generate one-time password tokens?
A. SCEP
B. EAP-TLS
C. TOTP
D. HOTP
Answer: C

2.Which two types of digital certificates can you create in FortiAuthenticator? (Choose two.)
A. 3rd-party root certificate
B. Local services certificate
C. User certificate
D. CRL
Answer: B,C

3.You are a FortiAuthenticator administrator for a large organization, and suddenly all of the FortiToken 200 users in the organization are unable to authenticate using their tokens. What is the most probable reason?
A. The FortiAuthenticator system time is not synchronized using NTP and has drifted.
B. The X.509 certificates on the tokens, or the root CA certificate that signed the certificates, have been revoked.
C. The clocks on all the tokens have drifted and require re-synchronizing.
D. The tokens have all been locked.
Answer: A,C

4.Which is not a supported captive portal authentication method?
A. SMS self-registration
B. Facebook authentication
C. Apple ID authentication
D. MAC address authentication
Answer: D

5.Which CLI command on FortiAuthenticator is not used for troubleshooting network connectivity issues?
A. ping
B. tcpdump
C. traceroute
D. NTRADPing
Answer: D

6.Which behavior does not exist for certificate revocation lists (CRLs) on FortiAuthenticator?
A. All local CAs share the same CRLs
B. CRLs can be exported
C. Revoked certificates are automatically placed on the CRL
D. SCEP can be used to distribute CRLs
Answer: C

7.A device that is 802.1X non-compliant must be connected to the network. Which authentication method can you use to authenticate the device with FortiAuthenticator?
A. EAP-TTLS
B. EAP-TLS
C. PEAP (MSCHAPv2)
D. MAC authentication bypass
Answer: D

8.Which statements are true for the EAP-TTLS authentication method? (Choose two.)
A. Uses mutual authentication
B. Validates only the server (FortiAuthenticator) identity
C. Requires an EAP server certificate
D. Supports a port access control (wired) solution only
Answer: A,C

9.Which statements are true about the FortiAuthenticator CLI? (Choose two.)
A. The CLI is used for initial configuration, factory resets, and debugging only
B. The CLI is accessible through the dashboard of the Web-based manager
C. The CLI is accessible through a terminal emulation application using the SSH protocol
D. The CLI is used to configure DNS server addresses
Answer: A,C

10.RADIUS authentication with FortiAuthenticator is not working. The traffic sniffer indicates that client traffic is not reaching FortiAuthenticator. Which could be the cause of the problem? (Choose two.)
A. Incorrect RADIUS client IP and pre-shared secret
B. Group filters on the RADIUS client
C. Authentication method on the RADIUS client
D. Firewall policies on FortiGate
Answer: A,D

11.Which statements are true about the RADIUS service on FortiAuthenticator? (Choose two.)
A. FortiAuthenticator only answers to RADIUS clients that are registered with FortiAuthenticator
B. Local users can be authenticated through RADIUS
C. Administrator users can be authenticated through RADIUS
D. RADIUS clients must accept the RADIUS challenge response method if using two-factor authentication
Answer: C,D

12.You want to allow guests to authenticate to your network through Facebook. What configuration is required on FortiAuthenticator? (Choose two.)
A. A RADIUS client, in order to enable the social portal
B. A user group
C. An external authentication portal
D. A Facebook key and secret
Answer: A,C





posted by 猫さん at 11:33| Comment(0) | Fortinet問題集 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年11月18日

NSE 5勉強教材、NSE 5試験問題、NSE 5認定試験情報、NSE 5試験資料、NSE 5問題集

NSE 5認定は2年間有効です。
NSE 5試験は、ネットワーク解析とレポーティングを提供するためのFortiManager及びFortiAnalyzeを使用する機能を識別します。
NSE 5試験は、Fortinet業界で極めて重要な地位を持っている。
Passexamは絶対的にあなたに役に立つNSE 5勉強教材です。
PassexamのNSE 5問題集はあなたに専門知識を提供するだけではなく、良い勉強する方法をも提供します。
弊社のNSE 5試験資料を使用すると、あなたがすごい技能を身につけていることが証明されることができます。
NSE 5認定試験情報:
試験コード:NSE 5
試験名称:Fortinet Network Security Expert 5 Written Exam (500)
対応資格:Fortinet Network Security Analyst
問題数:50
試験時間:100分
合格率:70%
試験形式:複数選択
受験料:400ドル
全面的な最高のFortinet Network Security Analyst認定NSE 5試験資料を含め、きっと最良の選択だと思います。
もっと正確に実際問題NSE 5の範囲を含まれてます。
Fortinet Network Security Analyst認定NSE 5参考書は演習試験非常に人気が合格に役立つことができます。
Passexamは実際のNSE 5試験問題と非常に似ています。
常にFortinet Network Security Analyst認定NSE 5試験トレーニング材料の品質を向上させるために、経験と知識を使用しています。
弊社のFortinet Network Security Analyst認定NSE 5過去問は非常に実用的であり、絶対的に正しいです。
Fortinet Network Security Analyst認定NSE 5(Fortinet Network Security Expert 5 Written Exam (500) )試験分野の内容および全体に対する出題比率を検討し、内容の相対的な重要性の裏付けをしています。
概念の背後にNSE 5質問や問題を理解していることを確認しています。

1.What statements are true regarding disk log quota? (Choose two) A. The FortiAnalyzer stops logging once the disk log quota is met. B. The FortiAnalyzer automatically sets the disk log quota based on the device. C. The FortiAnalyzer can overwrite the oldest logs or stop logging once the disk log quota is met. D. The FortiAnalyzer disk log quota is configurable, but has a minimum o 100mb a maximum based on the reserved system space. Answer: CD

2.What effect do administrative domains (ADCMs) have on report settings? (Choose two) A. Hone. ADOMs cannot be used with reports. B. Reports must be configured with (her own ADOM. C. Chart Library, Macro Library, Dataset Library, and Output Profile become ADOM- specific. D. Dataset Library becomes global for al ADOMs. Answer: AB

3.Which two statements describe a “modified” device settings’ status in the Configuration and Installation Status widget of a managed FortiGate device? A. Configuration changes were made directly on the managed device, B. Configuration changes were made from Device Imager for a managed FortiGate e device. C. Confutation changes were instated to a managed FortiGate device. D. Confutation changes in Device Manager no longer math the latest revision in the device’s revision history. Answer: B

4.What s the purpose of locking an ADOM revision? A. To prevent further changes from Device Manager, B. To disable revision history. C. To prevent auto deletion. D. To lock the Policy and Objects tab. Answer: A

5.When statement correct compares FortiManager physical and virtual appliances? A. Physical and virtual FortiManger appliances may mange unlimited devices and have unrestricted storage. B. Physical and virtual FortiManger appliances use licenses to increase managed device and storage capacity limits. C. Physical and virtual FortiManger appliances have unrestricted daily logging rate. D. Physical and virtual FortiManger appliances use model types and licenses respectively, to differentiate managed device and storage capacity limits. Answer: C

6.What two statements are correct regarding administrative users and accounts? (Choose two) A. Administrative user accounts can exist locally or remotely. B. Administrative user login information is available to all administrators through the Web-based C. Administrative users must be assigned an administrative profile. D. Administrative user access is restricted by administrative profiles only. Answer: BD

7.Which two statements are correct regarding header and footer policies? (Choose two) A. Header and footer policies can only be created h the root ADOM. B. Header and footer policies can only be created in the global ADOM. C. Header and footer policies are created in policy packages and assigned to ADOM policy packages. D. Header and footer policies can be modified h the assigned ADOM policy package. Answer: AD

8.Workflow mode introduces which new permissions for Super_Admin admhstrative users? A. Self-approval, Approval, Reject B. Self-disapproval, Approval, Accept C. Approval, Self-approval, Change Notification D. Change Notification, Self-disapproval, Submit Answer: C

9.Which two statements are correct regarding synchronization between primary and secondary devices in a FortManager HA duster? (Choose two) A. Al device configurations ncbdng global databases are synchrorized in the HA cluster, B. FortiGuard databases are downloaded separately by each cluster device. C FortiGuard databases are downloaded by the primary FortManager device and then synchronized with al secondary devices. D. Local logs and log configuration settings are synchronized in the HA cluster. Answer: AB

10 .Which statement correctly names the Administrative Domains modes supported on FortiManager?
A. Normal and Analyzer
B. Backup and Analyzer
C. Normal, Backup, and Collector
D. Normal and Backup,
Answer: AB



posted by 猫さん at 10:17| Comment(0) | Fortinet問題集 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2017年06月07日

Fortinet Network Security Expert Program 認定NSE8試験材料を勉強することだけで楽に試験に合格することができます

FortiGateのセキュリティ専門家の指定には、複雑なネットワークのためのネットワークセキュリティの設計、構成、およびトラブルシューティングの候補者の広範かつ深い知識を認識しています。
フォーティネットネットワークセキュリティの専門家8(NSE8)試験は、ネットワークセキュリティおよびセキュリティ製品のフォーティネットのスイートの専門家である人のためのものです。
NSE8試験に合格するために、良い結果を達成するためにPassexamのFortinet Network Security Expert Program 認定NSE8問題集を選択します。
なぜほとんどの人はPassexamのNSE8問題集を選ぶのですか?
PassexamのFortinet Network Security Expert Program 認定NSE8参考書は学習には役立ちますが、90%以上を得点できるようになれば、受験して良いと思います。
弊社のFortinet Network Security Expert Program 認定NSE8(Fortinet Network Security Expert 8 Written (800) )試験材料を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。

NSE8試験概要:

試験番号:NSE8
試験名称:NSE8 - フォーティネットネットワークセキュリティエキスパート
言語:英語のみ
世界中のピアソンVUEテストセンターよりご利用いただけます:
費用:$400
質問数:65
試験時間:90分
採点方法:.各質問は信用のために、100%正確である必要があり、部分的な信用不正解なし控除。
質問の種類:複数の選択肢や展示と複数選択
15日:試行間の所要時間
FLC転写物に反映される確認応答/スコアのための時間:21日
採点:合格または不合格
受験者は、パスを使用してドキュメントを受け取るか、合格したか失敗したセクションを含む一般的な結果を失敗します。これ以上の詳細または支援が提供されます。
有効期限:2年
模擬試験:フォーティネットラーニングセンターから入手可能

Fortinet Network Security Expert Program 認定NSE8の受験料は$400USDので、もし、不合格の場合、大量の時間とお金をかかります。だから、いいNSE8問題集の使用は不可欠です。

フォーティネットNSE8筆記試験は、世界中のピアソンVUEテストセンターで提供されて90分多肢選択式試験です。質問は、設計シナリオ、展示、コンフィギュレーションの抽出物とネットワーキングを評価するトラブルシューティングのキャプチャ、セキュリティ、およびフォーティネットのソリューションの知識と経験を含めます受験者の。模擬試験は、あなたがピアソンVUEでNSE8試験に見つけることができます質問の種類の意味を与えるために利用可能です。

PassexamだけではカバーできたFortinet Network Security Expert Program 認定NSE8(Fortinet Network Security Expert 8 Written (800) )問題が出ることもあるので、きっと試験に合格できます。
弊社のFortinet Network Security Expert Program 認定NSE8試験材料は全て理解していたので、応用問題にも対応できたのではないかと思います。
高得点で合格したいなら、もう少し時間をかけて弊社のFortinet Network Security Expert Program 認定NSE8学習資料を読んでおいたら確実だと思います。
NSE8問題と答えを暗記しただけで、解説を補いながら理解しやすいで、専門的な知識を身につけることができます。

A data center for example.com hosts several separate Web applications. Users authenticate with all of
them by providing their Active Directory (AD) login credentials. You do not have access to Example, Inc.'s
AD server. Your solution must do the following:
- provide single sign-on (SSO) for all protected Web applications
- prevent login brute forcing
- scan FTPS connections to the Web servers for exploits
- scan Webmail for OWASP Top 10 vulnerabilities such as session cookie hijacking, XSS, and SQL
injection attacks
Which solution meets these requirements?
A. Apply FortiGate deep inspection to FTPS. It must forward FTPS, HTTP, and HTTPS to FortiWeb.
Configure FortiWeb to query the AD server, and apply SSO for Web requests. FortiWeb must forward
FTPS directly to the Web servers without inspection, but proxy HTTP/HTTPS and block Web attacks.
B. Deploy FortiDDos to block brute force attacks. Configure FortiGate to forward only FTPS, HTTP, and
HTTPS to FortiWeb. Configure FortiWeb to query the AD server, and apply SSO for Web requests. Also
configure it to scan FTPS and Web traffic, then forward allowed traffic to the Web servers.
C. Use FortiGate to authenticate and proxy HTTP/HTTPS; to verify credentials, FortiGate queries the AD
server. Also configure FortiGate to scan FTPS before forwarding, and to mitigate SYN floods. Configure
FortiWeb to block Web attacks.
D. Install FSSO Agent on servers. Configure FortiGate to inspect FTPS. FortiGate will forward FTPS,
HTTP, and HTTPS to FortiWeb. FortiWeb must block Web attacks, then forward all traffic to the Web
servers.
Answer: D


posted by 猫さん at 12:43| Comment(0) | Fortinet問題集 | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする