2018年02月23日

どのように70-348の勉強すれば点が取れますか?

どのように70-348の勉強すれば点が取れますか?
70-348試験合格するだけならPassexamのMicrosoft MCP認定70-348問題集あたりを丸暗記すれば大丈夫です。
70-348の合格ラインの700点ので、弊社のMicrosoft MCP認定70-348参考書はテスト用の勉強は必要です。
真実の70-348試験環境と同じので、トレーニングを繰り返していけば本試験では必ず結果はMicrosoft MCP認定70-348試験に合格することができます。
弊社のMicrosoft MCP認定70-348学習材料を一通りやっておけば、合格ラインの90%は超えられると思う。
信頼性の高いMicrosoft MCP認定70-348問題集としてはしっかり勉強すれば合格できる。
弊社のMicrosoft MCP認定70-348勉強資料が暗記してた問題の応用問題は役に立ちます。

Microsoft MCP認定70-348受験体験記には、下記のとおりです

Passexamサイトのみで試験合格には充分だと思います。
ほぼ100%Passexamにお世話になっておりました。

70-348試験概要:

試験名称:Microsoft PPMによるプロジェクトとポートフォリオの管理
配信開始: 2016年7月28日
言語: 英語
対象者:IT プロフェッショナル
テクノロジ: Office 365プロジェクトポートフォリオ管理
対応資格: MCP
受験料:¥21,103.00 JPY

Microsoft MCP認定70-348試験の受験者は、Microsoft Project Portfolio Management(PPM)環境のプロジェクト、プログラム、またはポートフォリオの管理に携わり、主要なプロジェクトおよびポートフォリオ管理の概念と用語について深く理解しています。

また、候補者は、Microsoft PPMのすべてのコンポーネントとそれに相当するオンプレミスを使用して構成する広範な実践経験を持つ必要があります。

弊社のMicrosoft MCP認定70-348問題集は受験者によって実践を通して得られた結果です。
弊社のMicrosoft MCP認定70-348試験資料を選択した場合は、知識を統合するために時間とエネルギーを大幅に節約することができます。
もし、Microsoft MCP認定70-348試験材料を使用してから、不合格の場合、弊社で購入したお金を返金します。

70-348出題範囲:

プロジェクトとプログラムを作成する
プロジェクトとプログラムを計画する
プロジェクトとプログラムを追跡する
PPMソリューションの制御、レポート、管理、および拡張

弊社のMicrosoft MCP認定70-348勉強資料の使用は試験の合格に必要な知識を習得することができます。
弊社のMicrosoft MCP認定70-348試験資料を繰り返すことで、知識を把握して試験に合格することができます。
弊社のMicrosoft MCP認定70-348勉強材料を購入するときには、一年で無料アップデートを取得します。
弊社のMicrosoft MCP認定70-348勉強資料を一通り勉強したら、きっと試験に合格することができます。
受験者はもっとも正確なMicrosoft MCP認定70-348問題と答えを習得できます。

1.You are a project manager in an organization that uses Microsoft PPM. You create a proposal for a new
project by entering values for the Name, Description, Proposed Cost, Proposed Benefits, and Sponsor
Name properties.
The PMO must be able to approve all project proposals that have a proposed cost above a certain
threshold value.
You need to use a project approval workflow.
Which three objects should use? Each correct answer presents part of the solution.
A. Project Departments
B. Enterprise Project types
C. Project Detail Pages
D. Project schedule templates
E. Phases and stages
Answer: B,C,E

2.You use Microsoft PPM to manage an e-commerce portal development program.
The program is separated into individual projects that represent each area of development. This allows
each group to manage its own tasks while still having progress visibility at the program level.
You need to be able to see all programs and their associated individual projects from within Project
Center.
What should you do?
A. Select the Enterprise Project Type Name field as the value for grouping.
B. Select the Master Program field as the value for filtering.
C. Select the Subprojects check box.
D. Select the Project Details view.
Answer: C

3.You are the Microsoft PPM administrator for a large company. The IT manager uses four business
drivers for prioritization. The priority of all four drivers is set at 25 percent.
The IT manager adds an additional business driver that has a priority value set to 30 percent.
You need to create a new prioritization that includes the additional business driver.
What should you do?
A. Create a new calculated prioritization. Select the drivers to prioritize.
B. Create a new manual prioritization. Select the correct department, and then select the drivers to
prioritize.
C. Create a new manual prioritization. Select the drivers to prioritize, enter the value for each driver, and
then choose to normalize.
D. Create a new manual prioritization. Select the drivers to prioritize, and then rank the drivers
sequentially.
Answer: C
Explanation:
References: http://deltabahn.com/ppm-driver-prioritization/

4.You are using Microsoft PPM to manage an e-commerce portal development program. The program is
separated into individual projects that represent each area of development.
You have the following requirements:
You need to set up the e-commerce portal development program and its associated projects in Microsoft
PPM.
Where should you add resources?
A. in the e-commerce portal development program project site
B. in the individual project schedules
C. in Build Team, in the e-commerce portal development program schedule
D. in the individual project sites
Answer: C

5.Your organization is using Microsoft PPM to manage large projects. Within the Microsoft PPM
environment, you use SharePoint sites with task lists to manage smaller projects. You turn on the
Timesheets feature.
You must collect information about the time that resources spend on all projects.
You need to ensure that you can capture timesheet data from the existing SharePoint task lists.
Which two actions will achieve the goal? Each correct answer presents a complete solution.
A. Convert the SharePoint task lists into an enterprise project.
B. Use the Get Started with Project Web App web part to add existing SharePoint task lists to Project
Center.
C. Activate the enterprise project features for the SharePoint sites.
D. In Project Center, add existing SharePoint task lists to PWA as a project.
E. In SharePoint, add existing SharePoint task lists to Project Center.
Answer: A,C





posted by 猫さん at 16:07| Comment(0) | Microsoft | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2018年02月03日

300-320問題集、300-320学習資料、300-320受験体験記、300-320受験対策、300-320勉強資料

今のところ、CCDP資格試験に合格することを目指していて勉強しているところです。そこで、勉強方法について書いていきたいと思います。
初心者はCCDP認定を取得したい場合、どうすればいいでしょうか?
Passexamは良い適切なCCDP認定300-320問題集を選択して、認定試験に参加するのは初めてである受験者のために非常に必要です。
弊社のCCDP認定300-320勉強資料についての出題もあるので、しっかりと対策が必要だと感じます。
弊社のCCDP認定300-320テキストを勉強すると、試験分野の基礎知識は持っていないとしても、試験も合格できます。
弊社のCCDP認定300-320受験対策を勉強すると、実務で使えるレベルの能力を身につける上では、実機での操作にどれだけ習熟しています。
弊社のCCDP認定300-320学習資料を購入したら、最も重要な試験準備のことを実現できます。

CCDP認定300-320受験体験記には、下記のとおりです

1.ほとんどPassexam問題集で見たことあるものでした。
きちんと内容を理解することが大事だと思います。

2.Passexamの正答率を8割まであげた時点で受験しました。
合格しました

3.

【試験コード】
300-320

【合格点】
790点

【取得点】
818点

【受験回数】
1回目

【勉強形態 】
独学

【学習期間】
10日間

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexam練習問題集

【学習方法】
受験するため短期間の勉強時間しか設けられず、Passexamを使っての勉強。

【試験の感想】
試験問題は全部で65問。同じ問題は50問のみでした。
一応合格しましたが、合格ラインは790点なので50問以上は的中してほしいです。

「Designing Cisco Network Service Architectures」(ARCH)300-320は試験時間:75分、試験数:60-70問のCisco CCDP認定資格に関連する試験です。

Cisco CCDP認定300-320試験はエンタープライズ ネットワーク向けのレイヤ 2 /3インフラストラクチャ、WAN テクノロジー、データセンターの統合、ネットワークセキュリティとネットワークサービスを含む、最新のネットワーク設計とネットワーク技術の開発に関する知識が問われます。

300-320試験合格はCCDA 認定およびCCNA Routing and Switching 認定、またはいずれかの CCIE 認定なります。

CCDP認定300-320試験がカバーする出題分野ならびに各分野の試験問題数に占める割合を以下に示します。

1.0 エンタープライズ ネットワーク向けの高度なアドレッシングおよびルーティング ソリューション   22%
20% 2.0 高度なエンタープライズ
3.0 エンタープライズネットワーク向け WAN  17%
4.0 エンタープライズデータセンターの統合  17%
5.0 セキュリティ サービス  13%
6.0 ネットワーク サービス  11%

高効率なCCDP認定300-320受験対策を使用すると、きっと良いツールを利用することです。
全面的なCCDP認定300-320問題と解答を提供するだけでまく、一年間の無料更新サービスも提供いたします。

1.What is the maximum number of routers that each OSPF area (including the backbone) should contain?
A. 30
B. 10
C. 50
D. 60
Answer: C

2.What is the maximum number of neighbors that a router should have in an OSPF area?
A. 5
B. 30
C. 50
D. 60
Answer: D

3.Which technology allows multiple instances of a routing table to coexist on the same router simultaneously?
A. VRF
B. Cisco virtual router
C. Instanced virtuer router
D. IS-IS
Answer: A

4.Which first-hop redundancy protocol that was designed by Cisco allows packet load sharing among groups of redundant routers?
A. GLBP
B. HSRP
C. VRRP
D. VSS
Answer: A

5.Which routing protocol provides the fastest convergence and greatest flexibility within a campus environment?
A. OSPF
B. IS-IS
C. BGP
D. EIGRP
Answer: D

6.A network manager wants to securely connect a new remote site to the existing headquarters site using a VPN technology that meets security requirements.
Which VPN technology should be used?
A. GRE
B. IPsec
C. remote-access VPN
D. L2TP VPN
Answer: B

7.Which type of connectivity is required for VPLS?
A. Full mesh
B. Partial mesh
C. Star
D. Bus
E. Ring
Answer: A

8.Which protocol should be run on the LAN side of two edge routers (that are terminating primary and backup WAN circuits) to provide quick failover in case of primary WAN circuit failure?
A. VTP
B. STP
C. VRRP
D. RIP
Answer: C

9.Which protocol is best when there are circuit connections with two different ISPs in a multihoming scenario ?
A. VRRP
B. BGP
C. IPsec
D. SSL
Answer: B

10.Private lines make use of which connection type based on cell switching?
A. ATM
B. ISP MPLS VPN
C. VTI
D. VPLS
Answer: A







posted by 猫さん at 10:49| Comment(0) | Cisco | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

C9530-410試験取得、C9530-410受験体験記、C9530-410勉強資料、C9530-410問題集、C9530-410認定試験

IBM資格は、技術的能力を証明するための、包括的かつ、広範囲な認定試験を提供しています。
IBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410試験取得のために勉強をしているのですが、独学でも合格できますか?
C9530-410認定試験だけ欲しいならPassexamのIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410問題集の丸暗記で取れると思います。
受験者が弊社のIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410勉強資料が真剣に勉強してから、きっと高得点を取得できます。
実際のC9530-410テストであなたの経験を繰り返すことができるようになります。
最新のC9530-410勉強資料の丸暗記で取れると思います。

C9530-410受験体験記には、下記のとおりです

試験の難易度はPassexam問題集と同じぐらいかと思います。
正解率も似たようなものでした。

C9530-410試験概要:

試験名称:IBM MQ V8.0, System Administration
問題数:57問
試験時間:90分
合格ライン:63%
試験言語:英語、日本語版
対応資格:
IBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0
IBM Certified System Administrator - MQ V8.0

最新のIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410試験資料を勉強したら、受験時は試験範囲を出題されることを発見することができます。
良いIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410勉強資料を提供してあげることを感謝すべきです。
正確率が高いC9530-410参考書は復習専門の正確率技術価値を持って、試験合格を助けることができます。

C9530-410テストは、約57の多肢選択問題を含む8つのセクションで構成されています。 各セクションタイトルの後のパーセンテージは、セクション全体にわたる合計質問セットのおおよその分布を反映しています。

セクション1 - 計画、インストール、および移行(11%)
セクション2 - 構成(18%)
セクション3 - セキュリティ(11%)
セクション4 - 募集(16%)
セクション5 - 利用可能(9%)
セクション6 - モニタリング(14%)
セクション7 - パフォーマンスチューニング(9%)
セクション8 - 問題判別(14%)

弊社のIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410問題集を勉強したら、しっかり勉強すれば初心者でも合格できます。
弊社のIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410試験材料の使用だけやっていれば受けてもいいと思います。
弊社のIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410勉強資料の正答率を90%以上に上げることが必要です。
弊社のIBM Certified System Administrator - WebSphere Message Broker V8.0資格C9530-410試験範囲を確認すれば、勉強がてら受験出来ればと思っています。
最新の実際のC9530-410質問と回答を含んでいます。

1.An application using the WebSphere MQ classes for JMS encountered an error. A First Failure Support Technology (FFST) file has been created named JMS0001.FDC.
Which default directory should the system administrator review?
A. /var/mqm/errors
B. /var/mqm/errors/FFDC
C. /var/mqm/qmgrs/QMGRNAME/errors/FFDC
D. current application working directory/FFDC
Answer: C

2.On a Sun Solaris system, applications cannot connect to a queue manager QM1 and are getting reason code 2009 MQRC_CONNECTION_BROKEN.
a.What are the command(s) a system administrator can issue to check the queue manager status?
b.If the queue manager does not end with the endmqm ¨Ci command, what does the system administrator need to do to be able to restart the non-responsive queue manager?
A.a. dspmqm, runmqsc QM1
B.Delete and recreate the queue manager
C.a. PING QMGR
D.Restore the queue manager from backup
E.a. dspmqm
F.Kill all the MQ processes with the kill -9 command.
G.a. dspmq, runmqsc QM1
H.Stop the queue manager manually, using the procedure from the product documentation.
Answer: B

3.A system administrator cannot start a queue manager QMA on AIX and has been requested by IBM Support to provide an MQ detailed early trace. There is only one installation on this system with two queue managers, QMA and QMB.
To capture an early detailed trace, which command does the system administrator need to issue before trying to start the QMA queue manager?
A. strmqtrc ¨Ce ¨Ct all ¨Ct detail
B. strmqtrc ¨Ce ¨Cm QMA ¨Ct detail
C. strmqtrc ¨Cm QMA ¨Ct all ¨Ct detail
D. strmqtrc ¨Cm QMA ¨Ce ¨Ct all ¨Ct detail
Answer: D

4.IBM MQ for z/OS recovery routines experienced an issue which resulted in an X?ˉ5C6?± abend.
What type of dump needs to be investigated by the system administrator if no dump location has been specified by JCL?
A. SVC
B. Snap
C. Stand-alone
D. SYSUDUMP
Answer: A

5.A financial company is having a problem with IBM MQ on their development system. The queue manager is not down, but the new application keeps failing and MQ generates FDC files. This problem is significantly affecting the business as they could miss the project deadlines.
The system administrator needs to open a Service Request (SR) to report the problem to IBM.
What should be the severity of the SR raised by the system administrator?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

6.A client application with IP address 10.2.2.2 connecting to a queue manager needs to be blocked for security purposes.
Which command does system administrator need to run to block this client application?
A. SET CHLAUTH (*) TYPE (BLOCKADDR) ADDRLIST(10.2.2.2)
B. SET CHLAUTH (*) TYPE (BLOCKADDR) IPADDR(10.2.2.2) USERSCR (BLOCK)
C. SET CHLAUTH (*) TYPE (ADDRESSMAP) ADDRESS(10.2.2.2) USERSCR (BLOCK)
D. SET CHLAUTH (*) TYPE (ADDRESSMAP) ADDRESSMAP (10.2.2.2) USERSCR (BLOCKADDR)
Answer: D

7.An application needs to clear a local queue using PCF commands. The application is getting reason code 2035 MQRC_NOT_AUTHORIZED. Channel authentication records are disabled.
What are the minimum required permissions a system administrator needs to assign to the application users?
A. All authority to the queue manager object.
B. A blank MCAUSER in the server connection channel.
C. Connect authority to the queue manager object and Clear authority to the queue.
D. Connect and Control authority to the queue manager object and ALL MQI authority to the queue.
Answer: B

8.A system administrator is determining the route that a message takes through a large network of queue managers. Trace route messaging has been enabled on the queue managers. Messages are being generated and delivered to the local queues on each queue manager in the network.
What can the system administrator do to make the collection of trace-route reply messages more efficient?
A. Configure queue manager foe activity tracing.
B. Enable MQI statistics for messages to beplaced onto SYSTEM.ADMIN.STATISTICS.QUEUE.
C. Set up a single node and redefine the local SYSTEM.ADMIN.TRACE.ROUTE.QUEUE as a remote queue definition.
D. Set the ReplyToQ andReplyToQMgr parameters in the MQMD to specify the trace-route reply message destination.
Answer: C

9.A system administrator of a z/OS queue manager expects to have 1000 client channels connecting with the queue manager at the same time.
What should system administrator do to tune the channel initiator to handle this work?
A. Use the default values for the channel initiator parameters.
B. Increase MAXCHL, ACTCHL, TCPCHL, CHIADAPS, andCHIDISPS from the default values.
C. Increase CHIADAPS and use the default values for CHIDISPS, MAXCHL, ACTCHL, TCPCHL.
D. Increase CHIADAPS and CHIDISPS and use the default values for MAXCHL, ACTCHL, TCPCHL.
Answer: D

10.A system administrator needs to collect monitoring data on an AIX system for performance analysis purposes. The system administrator needs to find out how many messages are put on and retrieved from a queue, and the total number of bytes that the queue processes during a configured interval.
How can the system administrator enable the collection of the required data and set the interval to 15 minutes?
A. Set the ACCTMQI(ON) and the STATINT(900) for the queue manager.
B. Set the queue MONQ(ON) attribute and set the interval in the queue attribute AMONQINT(15).
C. Set the STATMQI(ON)on the queue manager and the queue, and set the interval in the queue manager attribute STATINT(15).
D. Set the queue manager and the queue STATQ(ON) attributes, and the interval in the queue manager attribute STATINT(900).
Answer: A




posted by 猫さん at 10:46| Comment(0) | IBM | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする