2017年11月11日

Microsoft MOS: Excel 2010資格77-888問題集の品質は非常に良いです

目標に合った資格を取得して、インフォメーション ワーカーとしての活躍の幅を広げてください。
Microsoft MOS: Excel 2010資格77-888の独学勉強法は、基本的には誰でも実践できる方法です。
Microsoft MOS: Excel 2010資格は9割というと難易度が高いが、Passexamの77-888問題集を使用すると、合格率が難しくないと思います。
弊社のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888参考書をしっかりと勉強すれば独学で合格することは可能です。
弊社のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888学習材料は一年以内に無料でアップデート版を提供し、一回で合格することを保証いたします。
Microsoft MOS: Excel 2010資格77-888試験に合格しない場合、私たちはあなたに購入した材料の全費用の返金、またはあなたに同じ値の他の製品を送って自由を与えることができます。

77-888試験概要:

試験名称:Excel 2010 Expert
配信開始: 2011 年 2 月 22 日
言語: 英語、日本語
対象者:インフォメーション ワーカー
テクノロジ: Microsoft Office 2010 スイート
対応資格: マイクロソフト オフィス スペシャリスト
問題数: 約20~45問(問題数は科目によって異なります。)
出題形式: コンピュータを使った実技試験(CBT試験)
試験時間: 50分
受験料: 10,584円(9,800円+消費税8%)

マイクロソフト オフィス スペシャリスト (MOS) 試験は、第三者機関により試験配信されています。

Microsoft Office Excel 2010 の上級ユーザーは、Excel 2010 ソフトウェアを機能レベルで確信を持って効率的に使用できます。
上級ユーザーは、高度な数式、機能、およびデータ分析ツールに精通しています。上級ユーザーは、分析、プレゼンテーション、および共同作業のためにデータを操作できます。
また、上級ユーザーは Excel オプションを操作して、変化し続けるニーズに合わせて環境をカスタマイズし、生産性を高めることもできます。

弊社のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888問題集の品質は非常に良いです。
最新のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888勉強資料を使用すると、短時間で試験に十分に準備させることができます。
弊社のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888学習材料を使用すると、楽にこの夢を実現することができます。
内容的にはMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888試験と同じ範囲なので、試験の練習になると思います。

77-888試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

ワークブックの共有および管理
数式と関数の適用
データのビジュアル表示
マクロおよびフォームの操作

弊社のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888テキストを一通り学習する事で、高得点が狙えると思います。
弊社のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888参考書はチェックシステムにて、理解の定着を効果的に確認することができます。
弊社のMicrosoft MOS: Excel 2010資格77-888試験材料を勉強したら、核心の内容を習得できます。
最も詳細かつ正確な77-888問題と解答を得ることができます。

1.You aremployd asnfice admnistrao ABC.cml workstain ABC.com s ficehav
Windows 7intaled, nruMicosft Oice201.
You arecting aMcrosft Excel201 spreadht. Wenspradhet iscompletd, imustbe
signed ofbyurmange.
You wldiketo maprvison frthisa endofth spreadht.
Whic oftelwing actoshuld yotake?
A. Youshld consier maknguse ofthSignaure Linoptfrm heTxtof heInsrt ab.
B. Youshld consier maknguse ofthFrpion fmtheHadr &Fotegrup oftheInsr tab
C. Youshld consier maknguse ofthHader optinfrm heHadr& Fotegrup oftheInsr tab
D. Youshld consier maknguse ofthSmarA optinfrm heIlustraion gupfthe Insrtab.
Answer: A

2.You aremployd asnfice admnistrao ABC.cml workstain ABC.com s ficehav
Windows 7intaled, nruMicosft Oice201.
You havebnistruced oatMicrsoft Excel201 rpotfman existgABC.com salerpot.
You havebniformed tharpoyu ceatshould prviefo thsalerpot dabe
repsntd graphicly, aswelintracvely.
What opinshuld yochset aivhs.?
A. Youshld consier gatnPivoChart epoviathe Insrtab.
B. Youshld consier tgachino texsing repot.
C. Youshld consier maknguse ofSmartA.
D. Youshld consier tgableinto hxsingrepot.
Answer: A

3.You aremployd asnfice admnistrao ABC.cml workstain ABC.com s ficehav
Windows 7intaled, nruMicosft Oice201.
You wantcre MiosftExcel 201project frapoject yuarecntly ruing.Yo have
deci tomakeus oftheGan CrtTempla torckhe pojct s devlopmnt.
Whic oftelwing sTRUEwith regadsto uingheGat CrTemplat?
A. Italows frviewng amxiuof 10prject ask.
B. Italows frviewng amxiuof 75prject ask.
C. Italows frviewng amxiuof 50prject ask.
D. Italows frviewng a mxiuof25 prjectask.
Answer: A

4.You aremployd asnfice admnistrao ABC.cml workstain ABC.com s ficehav
Windows 7intaled, nruMicosft Oice201.
You havepriously creatdPivoTable rpotinMcrsoft Excel201. Youwant mkesurtha you
are bltosif datnhesi wayposible.
What opinshuld yomakeus of?
A. Youshld consier tgable.
B. Youshld consier tgaslicer ft.
C. Youshld consier catngPivoChart epo
D. Youshld consier dcontig heslcrfite.
Answer: B

5.You aremployd asnfice admnistrao ABC.cml workstain ABC.com s ficehav
Windows 7intaled, nruMicosft Oice201.
You arecntly working wthaMicrosft Excel201 spreadht. Tespradht scolumn tha
display numerical vuesrtnd byaformul.
You wantvie lhformuas inthecolumn.
What opinshuld yose?
A. Youshld consier lctngheir columnad sigtheTx oClumns optifrm heDat
Tols gruponthe Dab.
B. Youshld consier lctnghe ircolumn adsigthe Flroptin fromthe Sr&Filte group
on theDab.
C. Youshld consier lctnghe ircolumn adsigthe DaVlidton pfrmthe Da
Tols gruponthe Dab.
D. Youshld consier lctnghe ircolumn adsigthe Grouptin fromthe Oulingrop
the Dab.
Answer: A




posted by 猫さん at 11:29| Comment(0) | Microsoft | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

300-550学習材料を使用すると、いつでもどこでも勉強を始められます

実務で役立つように300-550勉強を進める方法を知りたいですか?
PassexamのCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550問題集は有利な価格を持っており、品質保証を持っています。
弊社のCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550参考書はPDF形式およびソフトウェアを提供し、通勤時間で勉強してもいいです。
弊社のCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550学習材料で勉強すれば、独学でも合格できるレベルの試験になります。
弊社のCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550参考書をしっかりと勉強すれば、独学でも試験に合格することはできます。

シスコネットワークプログラマビリティの設計と実装のスペシャリストは、より多くのプログラマビリティ、自動化、オーケストレーションへのネットワークエンジニアの役割の変化に対応し、コントローラベースのアーキテクチャによって提供される強力な抽象化レベルを活用します。

試験番号:300-550 NPDESI
試験名称:Designing and Implementing Cisco Network Programmability
問題数:65 - 75問
試験時間:90分
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE
対応資格:Cisco Network Programmability Design and Implementation Specialist

300-550試験では、ネットワークプログラマビリティの基礎、APIおよび自動化プロトコル、データモデル、操作、およびコントローラに関連する候補者の知識とスキルをテストします。

弊社のCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550試験資料は専門的な知識も必要になりますが、一つ一つ理解すれば確実に合格点を取れる実力を身につけることができます。
弊社のCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550テキストを選ぶことで、独学でも基礎となる知識を身につけることができます。
弊社のCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550試験資料は独学でもほとんどの分野は理解することが可能です。

300-550試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

1.0 ネットワークプログラマビリティの基礎 16%
2.0 APIと自動化プロトコル 24%
3.0 データモデル 23%
4.0 操作 16%
5.0 コントローラー 21%

独学の場合、弊社のCisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550学習材料を使用すると、いつでもどこでも勉強を始められます。
Cisco Network Programmability Design and Implementation Specialist 認定300-550試験勉強だけでなく実務経験の豊富な講師を頼むこともできるので、現場での実践的な指導まで受けることができます。
返金保証制度:もし、弊社の300-550受験対策を使用してから、不合格の場合、弊社で購入したお金を返金します。
300-550問題と解答をご参照ください

1.How are authentication credentials sent in a Cisco APIC REST API authorization request?
A. by using OAuth
B. in a token in the header
C. by using Basic Auth
D. in JSON in the payload
Answer: D

2.Which two statements about OpenFlow are true? (Choose two.)
A. The Open Flow table contains header fields, counters, and actions.
B. OpenFlow automatically determines network forwarding rules.
C. OpenFlow interfaces with the management plane.
D. OpenFlow is a southbound protocol.
E. OpenFlow is an agentless technology, like Ansible.
F. OpenFlow is a northbound protocol.
Answer: BC

3.Where is the node-ui.log stored on the Cisco APIC-EM appliance?
A. in the /var/log/grapevine/services/node-ui directory within the container that is running the node-ui instance
B. in the Cassandra database instance that is running within the container that is running the node-ui instance
C. in the /opt/CSCOapicem/logs/node-ui directory within the Cisco APIC-EM appliance root
D. in the /var/log/grapevine/services/node-ui directory within the Cisco APIC-EM appliance root
E. in the Cisco APIC-EM Cassandra database instance
Answer: D

4.Which network configuration protocol uses JSON as a data representation format?
A. NETCONE
B. SOAP
C. RESTCONF
D. HTML
Answer: B

5.Which two statements about the NX-API are true? (Choose two.)
A. NX-API supports XML-RPC
B. NX-API is enabled by default
C. NX-API supports JSON-RPC.
D. The nxapi_auth cookie expires in 30 minutes.
E. NX-API maps to NX-05 NETCONF.
Answer: CD

6.Which two statements about YANG are true? (Choose two.)
A. YANC3 was conceptualized by Jerry Yang, former CEO of Yahoo.
B. YANG provides security beyond SSL 3.0.
C. YANG can be executed similarly to a Python script.
D. YANG is used by NETCONF to define objects and data in requests and replies.
E. YANG represents configuration, operational, and RPC data.
Answer: BC

7.Which computer security concept is violated when a web server is written that uses the "root" account for all Interactions with a Linux system?
A.RBAC
B. Permit Root login
C. certificate-based authentication
D. principle of least privilege
Answer: A

8.An organization leverages a multivendor network to sell connectivity services using Layer 3 VPN and VPLS. Where possible, the organization wants to use common APis across vendors, in order to automate the configuration of network services.
Which technology should the organization consider for the southbound interface?
A. BGP-LS
B. OpFlex
C. OpenFlow
D. NETCONF
E. PCEP
Answer: D

9.Which statement is used to associate a submodule and a parent module in a YANG data model?
A. import
B. namespace
C. include
D. belongs-to
Answer: B

10.Which two network configuration protocols use XML as a data representation format? (Choose two.)
A. NETCONF
B. CORBA
C. TOSGA
D. SNMP
E. RESTCONF
Answer: BC

11.Which two security techniques are important to implement a secured management network that is used to access the management plane of a Cisco ARC cluster? (Choose two.)
A. VRFs
B. NAT
C. ip filter
D. ACLs
E. route maps
Answer: C

12.What are two node types in a YANG data model? (Choose two.)
A. grouping
B. leaf
C. container
D. module
E. instance
Answer: AB


posted by 猫さん at 11:27| Comment(0) | Cisco | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

Cisco CCDA認定200-310参考書を使用すると、多くの時間と労力を節約するのに役立ちます

現在、就職競争がますます激しくなるにしたがって、多くの人はCisco CCDA認証の取得することを目指します。
Cisco CCDA認定200-310試験に受かる勉強サイトを探しているのなら、Passexamの200-310問題集はあなたにとって一番良い選択です。
弊社のCisco CCDA認定200-310参考書を使用すると、多くの時間と労力を節約するのに役立ちます
実際のCisco CCDA認定200-310試験と非常に類似しており、試験に合格するために確保することができます。
弊社のCisco CCDA認定200-310学習教材を購入した後、一年間で無料更新サービスを提供することができます。
弊社のCisco CCDA認定200-310勉強資料を使用すると、ほとんど受験する人は3日ぐらい專門の知識を勉強することができます。
200-310受験体験記には、下記のとおりです。

【試験コード】
200-310

【受験日】
2016/03/13

【合格点】
790点

【取得点】
961点

【受験回数】
1回目

【勉強形態 】
独学

【学習期間】
一週間

【参考にしたテキスト/Webサイト】
シスコ技術者認定公式ガイ
Passexam

【学習方法】
CCNAやCCIPの学習では実機を使用したが、今回は全く使用せず。

【試験の感想】
こんな試験問題集を提供して本当に感謝します、ただの半日を使って、200-310テストを合格し、大層嬉しかったんです。

Cisco Certified Design Associate (CCDA?) 認定は、シスコ統合ネットワークの設計に関する知識を有することを証明します。

「Designing for Cisco Internetwork Solutions」(DESGN)試験 (200-310)は、制限時間 75 分、出題数 55 ? 65 問の Cisco CCDA? Design 認定資格に関連する試験です。

Cisco CCDA認定200-310試験には、シスコ エンタープライズ ネットワーク アーキテクチャ向けのネットワーク設計に関する基礎知識または入門知識が必要です。
CCDA 認定資格者は、企業や組織において、SMB 向けの LAN/WAN テクノロジーや、エンタープライズ向けの基本的なキャンパス/ブランチ ネットワークを含む、ルーティング?スイッチング ネットワークのインフラストラクチャおよびサービスを設計することができます。

弊社のCisco CCDA認定200-310問題集を使用すると、知識と経験を得るのに役立ち、試験に合格することができます。
実践の検証にCisco CCDA認定200-310試験合格すたもので、多くの受験生に証明された100パーセントの成功率を持っている資料です。
弊社のCisco CCDA認定200-310練習問題集を使用すると、常に高いレベルに到達するための独自の知識を向上させています。
弊社のCisco CCDA認定200-310問題集や暗記用の教材と同じく、通勤途中や休憩時間などの隙間時間に勉強するツールとして、スマホ向けのアプリもいろいろと開発されています。

200-310試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

1.0 設計方法論  15%
2.0 設計の目的  20%
3.0 既存のネットワークにおけるアドレッシングとルーティング プロトコル  20%
4.0 エンタープライズ ネットワークの設計  20%
5.0 既存のネットワークの拡張に関する考慮事項  25%

Cisco CCDA認定200-310試験に合格するのを助ける、あなたは短時間で効率の高いレベルを達成することを可能にすることができるようになります。
弊社のCisco CCDA認定200-310受験資料は偉大な事業を実現するために信心を持つ必要があります。
弊社のCisco CCDA認定200-310試験対策を使用すれば、あなたは良い準備と完全な知識構造を持っている必要があります。
Cisco CCDA認定200-310問題と解答は本物の試験の挑戦で、あなたのいつもの考え方を変換しなければなりません。

1.Which two statements about designing the Data Center Access layer are correct? (Choose two.)
A. Multiport NIC servers should each have their own IP address.
B. Layer 3 connectivity should never be used in the access layer.
C. Layer 2 connectivity is primarily implemented in the access layer.
D. Multiport NIC servers should never be used in the access layer.
E. Layer 2 clustering implementation requires servers to be Layer 2 adjacent.
Answer: C,E

2.An organization needs a WAN Transport technology that meets these criteria:
? has a low initial cost
? provides low-to-medium BW
? has medium-to-high latency and jitter
Which technology should the organization use?
A. DSL
B. X.25
C. ISDN
D. wireless
E. analog modem
Answer: A

3.Which two of these are scalability benefits of designing a network that utilizes VPNs? (Choose two.)
A. extends the network to remote users
B. allows networks to be set up and restructured quickly
C. reduces dial infrastructure expenditures
D. reduces the number of physical connections
E. simplifies the underlying structure of a customer WAN
Answer: D,E

4.Which two design criteria require VLANs in a proposed solution? (Choose two.)
A. video streaming on the LAN
B. security between departments
C. the segmenting of collision domains
D. the segmenting of broadcast domains
E. the use of multivendor equipment
F. a limited corporate budget
Answer: B,D

5.Which three sources does a network designer use to collect information for characterizing an existing network? (Choose three.)
A. staff input
B. visual inventory
C. network audit
D. traffic analysis
E. server statistics
Answer: A,C,D

6.Which Cisco security mechanism has the attributes listed below?
? it is a sensor appliance
? it searches for potential attacks by capturing and analyzing traffic
? it is a "purpose-built device"
? it is installed passively
? it introduces no delay or overhead
A. IKE
B. PIX
C. HIPS
D. NIDS
E. HMAC
Answer: D

7.Which three pieces of information should be documented for each step in a design implementation plan? (Choose three.)
A. step description
B. design document references
C. easy guidelines in case of failure
D. estimated implementation time
E. simple implementation guidelines
F. estimated rollback time in case of failure
Answer: A,B,D

8.A company is implementing an Identity Management solution with these characteristics:
? existing AAA Server
? Cisco Catalyst switches
? minimal added investments
Which Cisco Trust and Identity Management solution would you recommend?
A. NAC Appliance
B. Cisco IBNS
C. CSM
D. Cisco Security MARS
Answer: B

9.Which Cisco device management feature is most suited to metering network traffic and providing data for billing network usage?
A. BGP
B. Cisco Discovery Protocol
C. QoS
D. RMON
E. NetFlow
Answer: E

10.What are three valid methods of gathering information about an existing data network? (Choose three.)
A. Use organizational input.
B. Perform a traffic analysis.
C. Analyze the user-mapping of a running application.
D. Perform a packet-level audit to verify carrier service guarantees.
E. Perform a network audit to gather more detail about the network.
F. Use reports that analyze the metrics of the customer's existing network.
Answer: A,B,E

11.Which two routing protocols converge most quickly? (Choose two.)
A. RIPv1
B. RIPv2
C. BGP
D. OSPF
E. EIGRP
Answer: D,E

12.What is the benefit of VLSM?
A. reduces configuration complexity by using the same subnet mask length
B. reduces the routing table size by using automatic route summarization
C. reduces the routing table size by using manual route summarization
D. allows the subnet mask and classful routing updates to be advertised
E. secures the hosts on a subnet by using RFC 1918 addresses
Answer: C





https://www.cisco.com/c/ja_jp/training-events/training-certifications/exams/current-list/desgn2.html#~Topics
posted by 猫さん at 11:24| Comment(0) | Cisco | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする